Простий м'ясний салат з горіхами та чорносливом

Простий м'ясний салат з горіхами та чорносливом

фото: Bene Gusto

Простий у приготуванні та достатньо ситний салат з відвареного м'яса підійде для звичайної вечері або ж стане прикрасою святкового столу.

М'ясистий чорнослив відмінно поєднується з м'ясом, однак тут головне не переборщити, щоб він не перебивав смак інших інгредієнтів. Готувати такий салат можна з будь-яким м'ясом: куркою, яловичиною або свининою.

Час приготування: 90 хвилин

Інгредієнти:

1 кг пісної свинини

200 г майонезу

100 г волоських горіхів

100 г чорносливу без кісточки

4-5 зубчиків часнику

сіль, перець за смаком

Приготування покроково:

1. Свинину заливаємо холодною водою та відварюємо 40-50 хвилин до готовності. Можна додати лавровий лист, цибулю або спеції за смаком для аромату.

2. Горіхи підсмажуємо на сухій пательні. Чорнослив без кісточки обдаємо окропом та просушуємо.

3. Відварене м'ясо дрібно нарізаємо. Горіхи також можна порубати ножем або подрібнити за допомогою качалки. Чорнослив ріжемо кубиками. Часник пропускаємо через прес. Змішуємо все в салатнику і заправляємо майонезом. За бажанням можна посолити і поперчити за смаком.

Відеоверсія рецепту:

Смачного!

Більше рецептів шукайте на сайті Дмитра Дорошенка www.bene-gusto.com

Читайте також: Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею