Рецепт паски від Катерини Бужинської, яку вона пече разом з дітьми

Рецепт паски від Катерини Бужинської, яку вона пече разом з дітьми

Рецепт паски від Катерини Бужинської, яку вона пече разом з дітьми

Катерина Бужинська

Артистка поділилася рецептом оригінальної смачної і красивої паски.

Катерина Бужинська любить світле сімейне свято Великдень, яке з нетерпінням чекає.

"Я тримаю строгий піст, хочу сповідатися і причаститися", - каже співачка.

Катерина буде пекти паску разом з дітьми – вони з радістю їй у цьому допомагають. У неї є рецепт смачної паски, яким вона поділилася з нами.

Катерина Бужинська

Ставимо опару

Сухі дріжджі (0,35 г) розбавляємо теплим молоком 2,5 % (200 г), додаємо цукор (20 г) і в кінці борошно (150 г). Залишаємо на 40 хвилин.

Після закінчення цього часу додаємо в опару персиковий йогурт (100 г), ванільний цукор (2 пачки), сіль (6 г), цукор (100 г), жовтки (5 шт.).

Потім додаємо натуральну ваніль (100 г), цедру (1 лимон), цукрову пудру, вершкове масло (100 г), соняшникову олію (50 г), коньяк (15 г), борошно (500 г), цукати апельсина (150 г), ізюм (150 г).

Викладаємо у форми і випікаємо протягом 50 хвилин за температури 160 градусів.

Катерина Бужинська

Готуємо глазур

Змішуємо цукор (750 г) і воду (150 г). Варимо до середньої м'якості. Потім додаємо оцет (1 ч.л.).

Окремо замочуємо желатин (10 г) у воді (60 г).

Збиваємо до білого кольору цукрову суміш. Додаємо білок (50 г) і збиваємо до хорошої щільності. Додаємо розм'якшений желатин і трішки збиваємо.

На холодну паску наносимо глазур. Якщо потрібно підфарбувати, то білки підфарбовуємо харчовою фарбою будь-якого кольору і наносимо на білу глазур.

Прикрашаємо горіхами, сухофруктами, бадьяном, паличками кориці.

Катерина Бужинська
Катерина Бужинська

Повʼязані теми:

Наступна публікація