Рецепт від зірки: Наталі Портман поділилася рецептом ізраїльського сніданку

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Наталі Портман продовжує ділитися рецептами корисних веганських страв.

Цього разу Наталі Портман пропонує нам приготувати типовий ізраїльський сніданок за рецептом своєї мами. Наталі визнає, що він може здатися складним, але стверджує, що в рецепті просто досить багато нарізки, перемішування і змішування. Так що можна спробувати.

Нут

На середньому вогні розігріти сковорідку, додати олію авокадо і 2 свіжих очищених зубчика часнику, сіль, одну коробку цілих очищених помідорів і миску попередньо звареного нуту. Додати кмин і сіль за смаком.

Салат

Дрібно порізати помідори черрі, огірки і петрушку; заправити лимонним соком, оливковою олією і сіллю за смаком.

Хліб

Нарізати половину багета уздовж, окропити оливковою олією і посипати сіллю, поставити в розігріту духовку до 200 градусів приблизно на 10 хвилин, щоб хліб підсмажився до золотисто-коричневого кольору.

Хумус

У блендер, додати півсклянки попередньо відвареного нуту, один зубчик часнику (очищений), сік одного лимона, 4 столові ложки води, 1 чайну ложку солі. Подрібнити суміш до стану однорідної маси.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Natalie Portman (@natalieportman)

 

Раніше ми публікували рецепт приготування кольорової капусти з золотистою скоринкою і рецепт салату з буряку, під час приготування якого Наталі розповіла цікаву історію з фільмувань  "Леона".

Залиште свій коментар

Вибір редакції