Співачка LP повертається до України

Співачка LP повертається до України

LP / Фото: Getty Images

Американська попзірка представить українській публіці альбом Heart To Mouth і свої найкращі хіти.

Співачку LP дуже люблять українські фанати. Цієї весни у них буде можливість заспівати з нею знову - 16 квітня у київському Палаці спорту. В рамках концерту артистка виконає треки з п'ятої за рахунком платівки Heart To Mouth і найкращі композиції у своїй дискографії.

LP / Фото: Getty Images

У музичному світі ім'я Лаури Перголіцці фігурує вже десятиліття, але по-справжньому її зірка засяяла лише в 2017 році, завдяки альбому Lost on You. Однойменний трек з якого став платиновим у Польщі, Греції, Швейцарії, Італії, Франції та багатьох інших країнах. Загальна кількість переглядів відео Lost On You, Muddy Waters і When we're High за рік перевищила 280 мільйонів. Про LP написали і Rolling Stone, і Vogue, і Out, а вона стала бажаною гостею на шоу Джиммі Феллона, Джеймса Кордена, Джулза Голланда.

LP

Наступний реліз, який виходить роком пізніше, зміцнює позиції співачки світової попмузики. Heart To Mouth - це крик виконавиці, який вона більше не здатна стримати. У цьому альбомі, як і раніше, Лаура відверто говорить про кохання, пристрасті, страх, невірность, жаль і спокуту. І це, мабуть, найщира сповідь артистки. Мультижанрова платівка поєднала в собі поп, рок та електроніку, а сама LP ніби доводить, що для неї немає нічого неможливого. І знову - повні зали по обидва боки Атлантики та гарячі позиції в альбомних чартах.

"Мені пощастило, що у мене є аудиторія, яка мене розуміє. Моє життя було непростим і я готова заспівати про це. Якщо вам це подобається - чудово, бо я люблю свою справу найбільше в житті", - сказала артистка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація