Життя після шоу: стало відомо, чи залишилися разом зірка "Холостяка" Макс з Дашею

Життя після шоу: стало відомо, чи залишилися разом зірка "Холостяка" Макс з Дашею

Макс Михайлюк і Даша Ульянова / Фото: Instagram Даші Ульянової

В ефірі постшоу переможниця проєкту розповіла про подальшу долю їхніх стосунків.

Вчора, 29 травня, завершилося постшоу 10-го сезону романтичного шоу "Холостяк". Під час минулої фінальної церемонії Макс Михайлюк зробив свій вибір. Його серце виборола 23-річна гімнастка Даша Ульянова. Макс вручив їй каблучку з діамантом.

Даша Ульянова і Макс Михайлюк / Фото: Instagram Даші Ульянової

В постшоу взяли участь Макс, учасниці проєкту, а також його переможниця Даша, яка розповіла про подальшу долю їхніх стосунків. На її безіменному пальці не було обручки.

В ефірі Даша, ледь стримуючи сльози, зізналася, що вони з Максом не разом. Після завершення шоу "Холостяк" вони роз'їхалися: Макс займався своїми справами, а Даша поїхала до батьків. Весь цей час вони спілкувалися.

Через 3 тижні вони зустрілися, і Максим зізнався Даші, що у нього був секс з іншою учасницею шоу. Цього Даша не змогла йому пробачити, і вони розійшлися.

"Був гарний фінал. Я взагалі - вся в мріях, в любовному чаді. У мене все було прекрасно в день фіналу. Ми прилетіли до Києва, і я розуміла, що Максу потрібно вирішити якісь справи, тому що він на 3 місяці випав з життя. Максим вирішив займатися своїми справами, я поїхала до батьків, тому що я дуже скучила і хотіла розділити це щастя з ними. Ми на якийсь час роз'їхалися, спілкувалися. Потім зустрілися через 2-3 тижні. Я в мріях, скучила. І Максим мені зізнається в тому, що у нього був секс з іншою учасницею на проєкті. У цей момент у мене був шок, наче тебе холодною водою облили.

Даша Ульянова/Instagram holostyakstb

У моєму уявленні ми були парою. Я говорила, що я закохана, у мене були почуття до цієї людини, і в моєму розумінні після знайомства з моєю родиною, все - ми пара. І обнулитися і сказати: "Все, йдемо далі" - ні. Тому що для мене - це зрада ", - розповіла Ульянова.

Також гімнастка зізналася, що її вже колись зраджували, і їй було дуже боляче.

"Я вже у своєму житті проходила через це, коли тобі зраджують, і це неймовірно боляче. І тоді я, можливо, і себе звинувачувала, то зараз я знову почала копатися в собі:"Чому так сталося? ". Але відповіді я не знаходила. Я почала займатися з психотерапевтом, розбиратися якось в собі, шукати причини, але об'єктивних причин, чому так ось сталося, в собі я не знаходила ", - додала Даша.

Макс, своєю чергою, прокоментував свій вчинок.

"Я повинен був їй про це сказати. Взагалі не було жодного сенсу цього приховувати. Якби через якісь добрі ідеї це зробив і не сказав їй про це, все одно це колись стало б явним. І це не те, як я роблю. Тому я сказав їй, як є. І я розумію, що зробив їй боляче. І те, що вона зараз відчуває, трішки мені знайоме ", - сказав Михайлюк.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Max Mihailuk (@flymax305)

На запитання ведучого до Макса, чи зможе Даша йому пробачити, він відповів:

"Якщо враховувати формат проєкту, в якому я взяв участь, то, напевно, це не можна назвати прямо якоюсь зрадою. Тому що я не давав якихось обіцянок і не зізнавався нікому в коханні ще. Мені подобалася, як одна дівчина, так і інша. І те, що я зробив такий вибір, це тому, що вона була мені ближчою. Даша мені до сих пір подобається. Просто я хотів бути з нею до кінця відвертим".

В кінці постшоу Макс щиро побажав Даші бути щасливою: "Я хотів би побажати тобі бути щасливою".

Повʼязані теми:

Наступна публікація