Стильний Теру, Купер з оголеним плечем, погладшалий Момоа: зіркові красені в об'єктивах папараці

Стильний Теру, Купер з оголеним плечем, погладшалий Момоа: зіркові красені в об'єктивах папараці

Бредлі Купер / Фото: Getty Images

В об'єктиви папараці потрапляють не тільки зіркові жінки.

Зірки-чоловіки теж виходять на прогулянки з собаками, зустрічаються з друзями в кафе або працюють на зніманнях. А роботу папараці ніхто не скасовував.

Колишній чоловік Дженніфер Еністон -Джастін Теру, наприклад, був зображений папараці під час прогулянки зі своїм псом вулицями Нью-Йорка. Він був у вузьких сірих джинсах, грубих черевиках на шнурівці і синій футболці, що обтискала його торс. Теру також одягнув бейсболку, маску на обличчя і навіть рукавички. Однак фотографи його все одно впізнали.

Джастін Теру / Фото: Getty Images

Джейсон Момоа був зображений під час посиденьок у сік-барі в Західному Голлівуді. Чоловік пив органічний напій. Схоже, за здоров'я Джейсон переживає, а ось за фігуру не дуже, за час карантину він трохи набрав вагу.

Джейсон Момоа / Фото: Getty Images

А колишнього коханого Ірини Шейк - Бредлі Купера заскочили на зніманнях нового фільму Пола Томаса Андерсона в Енсіно, Каліфорнія. Купер був в білому одязі з оголеним плечем і з залишками крові на шиї і грудях.

Бредлі Купер / Фото: Getty Images

Вчора ми показували вам, як 73-річний Арнольд Шварценеггер потрапив під приціл папараці, коли виїхав у справах до міста. Вперше за довгий час знаменитий актор був помічений не на велосипеді, а на армійському позашляховику HMMWV. Транспортний засіб він змінив, але його все так само охоче фотографують репортери на вулицях міста.

Арнольд Шварцнеггер / Фото: Getty Images

Також днями ми бачили красеня Ентоні Делона - 55-річний син знаменитого актора Алена Делона був заскочений на острові Лідо у Венеції в компанії своєї коханої - 36-річної італійської актриси Свеви Альвітіл. Пара приїхала на Венеційський кінофестиваль.

Свева Альвітіл і Ентоні Делон / Фото: Getty Images

Фотогарфи полюють не тільки за зірками, наприклад, вчора зазнімкували під час виконання службових обов'язків іспанського короля Філіпа VI. Він був без своєї красуні дружини Летиції.

Читайте також: Нові королівські заручини: грецький принц Філіп одружується з Ніною Флор

Повʼязані теми:

Наступна публікація