Сумні новини: Сара Карбонеро повідомила, що хвора на рак

Сумні новини: Сара Карбонеро повідомила, що хвора на рак

Сара Карбонеро / Фото: Getty Images

Чорна смуга настала в житті іспанської журналістки Сари Карбонеро та її чоловіка футболіста Ікера Касільяса.

На своїй сторінці в Instagram Сара повідомила, що перенесла операцію з видалення злоякісного утворення на яєчнику. Карбонеро вже перенесла операцію, і вона минула успішно, але шлях реабілітації на неї чекає довгий.

Сара Карбонеро / Фото: Сара Карбонеро/Instagram

"Коли ми ще не оговталися від одного стресу, життя знову здивувало нас. Цього разу мене торкнулося це страшне слово, яке я навіть боюся вимовляти. Кілька днів тому на огляді лікарі виявили у мене злоякісну пухлину яєчника. На щастя, виявили рано і швидко провели операцію, яка відбулася успішно. Я знаю, що дорога буде важкою, але також знаю, що зі щасливим кінцем. У мене є підтримка моєї родини та друзів і чудова команда медиків. Я хочу попросити моїх колег-журналістів проявити повагу і розуміння, з якими ви завжди зверталися до мене, особливо в ці важкі і делікатні моменти для мене і моєї родини", - написала в Сара у своєму пості в Instagram.

Сара Карбонеро / Фото: Getty Images

Її чоловік, воротар клубу "Порту" Ікер Касільяс, нагадаємо, недавно переніс інфаркт. Йому стало зле під час футбольного тренування. Кажуть, швидше за все, футболіст завершить свою кар'єру.

Сара Карбонеро і Ікер Касільяс / Фото: Getty Images

Пара виховує двох синів – 5-річного Мартіна і 3-річного Лукаса. Побажаємо Сарі і Ікеру скоріше впоратися з цими життєвими труднощами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація