Танцюють в одному шоу: Олена Шоптенко прокоментувала стосунки з ексчоловіком Дікусаром

Танцюють в одному шоу: Олена Шоптенко прокоментувала стосунки з ексчоловіком Дікусаром

Олена Шоптенко / Фото: Instagram Олени Шоптенко

Хореографиня зізналася, чи спілкується вона з колишнім чоловіком.

Вчора відбувся шостий прямий ефір оновленого третього сезону проєкту "Танці з зірками". У зоні ризику разом з двома іншими парами опинилися Олена Шоптенко та Олексій Яровенко, але вони, на щастя, залишилися в шоу.

Олена Шоптенко і Олексій Яровенко / Фото: Instagram Олени Шоптенко

Олена поділилася з нами роздумами про свою участь у проєкті. Вона зізналася, що не хотіла знову виходити на паркет.

"Мене дуже довго вмовляли повернутися на паркет. Хоча я себе не асоціюю з танцівником, я хореограф-постановник. Я навіть думала покинути професію танцівниці, але після народження дитини у мені щось змінилося. Я стала трішки іншою людиною. У мене дуже багато думок, ідей, відчуттів нових, які я б хотіла продемонструвати на паркеті, тому що мені є, що сказати. Для мене танець - це найкращий спосіб це зробити", - розповіла хореографка.

Олена Шоптенко / Фото: Instagram Олени Шоптенко

Ми поцікавилися у Шоптенко, які у неї стосунки з колишнім чоловіком Дмитром Дікусаром, який теж бере участь у "Танцях з зірками". Хореографка зізналася, що вони дуже добре спілкуються.

Дмитро Дікусар/Instagram Дмитра Дікусара

"Так, Діма мій колишній чоловік, але він мій друг. Те, що ми розійшлись, не означає, що ми стали ворогами. Ми дуже добре спілкуємося і  допомагаємо один одному. Я знаю краще, ніж всі, що Діма дуже крутий, суперпрофесіонал, він дуже талановитий хореограф і дуже класний режисер. Те, що він танцює у цьому сезоні, це тільки виграш для глядача, тому що його постановки дуже класні", - зазначила Олена.

Крім того, зірка зазначила, що вона дуже рада, що у новому сезоні шоу зібралася така класна команда.

Нагадаємо, Олена Шоптенко і Дмитро Дікусар у шлюбі прожили майже 3 роки - з 2013 до 2016 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація