Торт, кульки і просекко: Аманді Голден влаштували вечірку-сюрприз на честь ювілею

Торт, кульки і просекко: Аманді Голден влаштували вечірку-сюрприз на честь ювілею

Аманда Голден / Фото: Getty Images

16 лютого ведуча Аманда Голден відсвяткує своє 50-річчя.

Святкувати почали заздалегідь. Сьогодні знаменитість приїхала на роботу на Global radio studios, а там на неї вже чекало багато сюрпризів від колег. У своєму Instagram Аманда навіть написала пост з цього приводу, опублікувавши і свій святковий лук.

Аманда Голден / Фото: Getty Images

"Святкую свій день народження з моєю родиною @thisisheart. Так вдячна і захоплена тією любов'ю, які вони вклали в це. Просекко о 06:30", — написала ведуча.

Цього дня зірка потрапила і під приціл папараці. Втім, на вулицях Лондона Аманду фотографують практично кожного робочого дня. На ній була біла обтисла сукня міді з дуже відвертим і глибоким декольте, поєднувала вбрання зірка з золотими босоніжками на підборах. Босоніжки в лютому — це сміливо, Амандо!

В руках Голден несла червоні кульки у вигляді сердець, такої самої форми окуляри були у неї на обличчі. Зірка зробила насичений макіяж, одягла кілька золотих підвісок на шию, зокрема і підвіску з літерою "А", а також тонкий золотий браслет на зап'ястя.

Аманда Голден / Фото: Getty Images

Ведуча відсвяткує 50-річчя у вівторок, 16 лютого, але її колеги Ешлі Робертс і Джеймі Тікстон з Heart FM не змогли втриматися від святкування її дня народження сьогодні. Аманда була приємно здивована. Під час ефіру,, тримаючи в руках келих просекко, Голден сказала: "О, я відчуваю, що повинна почекати хоча б до 7 ранку". Але, зрозуміло, чекати не стала.

Читайте також: Дженніфер Еністон — 52: двадцять п'ять ефектних образів популярної акторки

Повʼязані теми:

Наступна публікація