У бездоганному вбранні і в компанії Альмодовара: Пенелопа Крус на фотоколі фільму у Венеції

У бездоганному вбранні і в компанії Альмодовара: Пенелопа Крус на фотоколі фільму у Венеції

Пенелопа Крус / Фото: Associated Press

У Венеції стартував Міжнародний венеційський кінофестиваль і туди зараз з'їжджаються багато знаменитостей.

Іспансько-американська акторка Пенелопа Крус вже прилетіла до Італії, навіть була раніше зазнімкована фотографами в розкішному аутфіті від Chanel. А тепер зірка відвідала фотокол фільму "Паралельні матері".

Це іспанська драматична стрічка режисера і сценариста Педро Альмодовара. В головній ролі, звичайно ж, Пенелопа Крус — улюблениця режисера. Картина стане фільмом відкриття 78-го Венеційського кінофестивалю. Крім Крус в ній також знімається 24-річна акторка Мілена Сміт, вона також сяяла на доріжці фотоколу.

Педро Альмодовар і Пенелопа Крус / Фото: Associated Press

47-річна Пенелопа Крус знову вийшла на доріжку у вбранні від Chanel з торочками на подолі спідниці і подовженому жакеті. Взула Крус чорні босоніжки на підборах, зробила стильне укладання, одягла невеликі сережки-кільця, а також зробила досить насичений макіяж в натуральних відтінках.

Пенелопа Крус / Фото: Associated Press

Її колега Мілена вийшла на доріжку в строкатих лосинах і точно таких же черевиках на підборах, вона була в чорному пальті та кепці, яка також пасувала до образу. Яскраво-червона помада на губах акторки і блакитні тіні на повіках надавали її і без того епатажному образу ще більшої ефектності. Також на доріжці був і сам Педро Альмодовар.

Пенелопа Крус / Фото: Associated Press
Пенелопа Крус і Мілена Сміт / Фото: Associated Press

Читайте також: "Дюна", "Спенсер" і "Холодний розрахунок": 7 фільмів Венеційського кінофестивалю, на які всі чекають

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
78-й Венеційський кінофестиваль
Наступна публікація