У бюстгальтері із перлів і штанях-палацо: TAYANNA продемонструвала новий імідж на шоу

У бюстгальтері із перлів і штанях-палацо: TAYANNA продемонструвала новий імідж на шоу

TAYANNA/Пресслужба

Артистка презентувала нову композицію на проєкті "Танці з зірками".

Вчора відбувся одинадцятий прямий ефір шоу "Танці з зірками", темою якого було "Повернення героїв". На проєкт повернулася TAYANNA, яка презентувала там свою нову пісню "До мами".

TAYANNA/Пресслужба

Артистка виступила з музично-хореографічним перформансом, режисером-постановником якого виступив Руслан Махов.

TAYANNA/Пресслужба

Номер нагадував відтворення ідеального кадру з красивого і драматичного кіно в 60-ті роки. Лаконічні силуети ніжних відтінків, романтика і навмисна інфантильність стала відправною точкою для створення нового іміджу артистки.

Співачка була одягнена у бюстгальтер із перлів і шкіряний коричневий костюм, який складався з укороченого жакету і штанів-палацо.

TAYANNA/Пресслужба

Її аутфіт доповнила зачіска з об'ємним начосом и чубчиком, а також яскравий макіяж з рожевою помадою.

"Пісня "До мами" - історія кохання, де почуттями тендітної жінки користується чоловік, аби полікувати свою болісну рану минулих стосунків. Це пригнічує головну героїню. Людина, яка стає "подорожником" для її душі - мама. Адже у різних життєвих ситуаціях ніхто не підбере кращих слів ніж вона. Ми повертаємось до мами, коли нам потрібна порада, коли нам добре чи погано, весело або самотньо", - розповіла TAYANNA.

TAYANNA/Пресслужба

Пісня стане лід-синглом майбутнього EP, реліз якого запланований на зиму цього року. Автором слів і музики композиції виступила сама співачка, а саунд-продюсером - Віталій Телезин.

Повʼязані теми:

Наступна публікація