У чорному міні і капелюсі: вагітна Олеся Стефанко відповіла хейтерам

У чорному міні і капелюсі: вагітна Олеся Стефанко відповіла хейтерам

Олеся Стефанко / Фото: Instagram Олесі Стефанко

Вагітна Олеся Стефанко продовжує вести бесіди зі своїми шанувальниками про свій цікавий стан.

"Міс Україна Всесвіт-2011" опублікувала в блогу нове фото, на якому зображена у короткому чорному вбранні і в'єтнамках, а також у білому капелюсі. Поряд з нею стоїть велика пляжна сумка. У такому луці Олеся ходила на пляж. У підпису до світлини модель написала:

Олеся Стефанко / Фото: Instagram Олесі Стефанко

"Якщо б ви тільки знали, скільки порад я отримую за день. "Не розміщуй занадто багато фотографій своєї вагітності", "Їж за двох", "Ти не повинна носити такі короткі сукні", "Навіщо показуєш себе в купальнику", "Боже, ти вагітна, і ти тренуєшся" ... і це ще не весь список. Друзі, це все в наших головах. Я маю на увазі все це ставлення. Якщо у вас є певний досвід, це круто. Але це не означає, що в інших людей буде так само. Ніхто не ідеальний. Пам'ятайте, що ми всі різні. Ми всі унікальні. У всіх нас є своє життя, почуття і т. д. Так що давайте поважати особисті кордони і намагатися не порушувати їх. Розслабтеся і заспокойтеся", - написала Стефанко.

Олеся Стефанко / Фото: Instagram Олесі Стефанко

Нагадаємо, це перша вагітність Олесі Стефанко. Вона і правда багато тренується і навіть показує комплекси вправ для своїх підписників. Але і почуває себе модель добре. Тож бажаємо їй дійсно менше звертати увагу на те, що їй пишуть різні "турботливі" люди і насолоджуватися своєю вагітністю.

Читайте також: В очікуванні первістка: Олеся Стефанко показала ще один комплекс вправ для вагітних

Повʼязані теми:

Наступна публікація