У чудовій формі: учасниця "Холостяка-11" у купальнику розповіла, що їй допомагає бути стрункою

У чудовій формі:  учасниця "Холостяка-11" у купальнику розповіла, що їй допомагає бути стрункою

Джессіка Чегі / Фото: Instagram Джессіки Чегі

Джессіка Чегі поділилася порадами, як тримати себе у хорошій формі.

Учасниця 11-го сезону шоу "Холостяк" Джессіка Чегі опублікувала в Instagram пікантні знімки у купальнику кольору хакі. Дівчина продемонструвала струнку фігуру, а також розповіла, що їй допомагає тримати себе у такій чудовій фізичній формі.

Джессіка Чегі / Фото: Instagram Джессіки Чегі

Насамперед Джессіка зазначила, що потрібно любити себе та своє тіло.

"Адже, люблячи себе, ми не будемо часто зловживати смаженим, жирним, солодким, соленим. Будемо надавати перевагу стравам з якісних, корисних інгредієнтів - навіть якщо це десерт, то з цільного борошна, тростинного цукру та на кокосовій олії", - написала вона.

Чегі також зізналася, що любить смачно поїсти. Під час вибору страв вона звертає увагу на їхній склад і місце, де їх замовляє.

"Наприклад, мій сніданок часто складається з круп, яєць, свіжих овочів, домашнього сиру з ягодами, улюбленого кефіру.

На обід та вечерю ми часто кудись виходимо посидіти, тож салати з морепродуктами, телятиною, курятиною, індиком або ж рибкою, багатою на омега-3 - мої фаворити у виборі. Якщо ж замовляю повноцінну страву, то на гарнір до білка беру овочі на грилі, бурий рис, кіноа, гречку тощо. Це не лише корисно, а й дуже смачно", - додала красуня.

Джессіка Чегі / Фото: Instagram Джессіки Чегі

Джес також поділилася ще одним правилом, як не набрати зайвих калорій:

"Обмежте, а краще виключіть споживання соусів, соків, солодких газованих напоїв - часто там зайвий організму цукор та шкідливі насичені жири".

Щодо фізичної активності: нині дівчина перебуває у Німеччині і там вона зі своїм коханим зранку бігають, роблять зарядку і багато гуляють пішки.

Нагадаємо, інша учасниця проєкту - Олександра Миколюк - похизувалася сексуальною фігурою у чорному купальнику Victoria’s Secret, прикрашеному камінням на бретельках.

Олександра Миколюк/Instagram manchkina5

Читайте також: Насолоджується відпочинком: учасниця "Холостяка-11" у стильних купальниках продемонструвала фігуру

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Новини шоу Холостяк
Наступна публікація