У Ірини Шейк новий бойфренд: згадуємо гучні романи моделі

У Ірини Шейк новий бойфренд: згадуємо гучні романи моделі

Ірина Шейк / Фото: Getty Images

У Мережі вже кілька днів ходять чутки про новий роман Ірини Шейк.

34-річна манекенниця була кілька разів помічена папараці разом із 33-річним арт-дилером Віто Шнабелем. Жодних подробиць поки немає, але обговорюють, що їхні стосунки вже перейшли за межу просто дружніх.

Де і за яких обставин Ірина і Віто познайомилися, невідомо. Швидше за все, це сталося під час одного зі світських заходів, які обидвоє активно відвідують. Тепер у часи карантину вони частіше спілкуються і навіть були помічені під час прогулянки Нью-Йорком.

Ірина Шейк / Фото: Getty Images

Віто Шнабель раніше, нагадаємо, був у стосунках з німецькою моделлю Гайді Клум і американською акторкою Ембер Герд. Були романи і у російської манекенниці.

Ембер Герд і Віто Шнабель / Фото: Getty Images

Від квітня 2015 року Шейк була у стосунках з актором і режисером Бредлі Купером. У цих стосунках, які так і не дійшли до весілля, хоча Купер подарував Ірині каблучку і начебто навіть освідчився, у них народилася дочка Лея. 21 березня їй виповнилося три роки. У червні 2019 року Шейк і Купер розійшлися, але зберегли хороші дружні стосунки і виховують доньку разом.

Ірина Шейк і Бредлі Купер / Фото: Getty Images

Від 2010 до 2015 року Ірина зустрічалася із футболістом Кріштіану Роналду. Їхній роман тривав п'ять років, і багато хто говорив, що це був "роман за контрактом", який по закінченню п'яти років завершився дуже мило і без скандалів. Чи так це було насправді, ми, звичайно, ніколи не дізнаємося. Сьогодні Роналду у стосунках із Джорджиною Родрігес, яка народила йому дочку.

Ірина Шейк і Кріштіану Роналду / Фото: Getty Images

Чи буде розвиватися роман Ірини Шейк із Віто Шнабелем, покаже тільки час.

Віто Шнабель / Фото: Getty Images

Повʼязані теми:

Наступна публікація