У картатій піжамі і з пучком на голові: Настя Каменських поділилася кумедним відео

У картатій піжамі і з пучком на голові: Настя Каменських поділилася кумедним відео

Настя Каменських / Фото: Instagram Насті Каменських

Співачка під час карантину записує цікаві відео і займається спортом.

Настя Каменських опублікувала в Instagram відео, на якому вона постала в картатій піжамі, без макіяжу і з пучком на голові. Артистка знімає себе в дзеркалі і при цьому крутить телефон, відео вийшло кумедним.

Фоловери зірки в коментарях залишили їй компліменти: "Дуже красива і приваблива", "Сонячний зайчик", "Лялечка, шикарна красуня".

Ще Каменських виклала світлину, на якій вона зображена у сірому кроптопі, лосинах і помаранчевих кросівках. Фото, мабуть, було зроблено перед тренуванням, які вона проводить для підписників онлайн. Артистка написала мотивуючий коментар про тренування.

Настя Каменських / Фото: Instagram Насті Каменських

"Після кожного тренування з вами я ходжу цілий день заряджена енергією. Я завжди чекаю тренування з нетерпінням! І це дуже важливо - отримувати задоволення від того, що робиш. Тому не змушуйте себе займатися, а надихайтеся своїми майбутніми результатами, уявляйте, як будете радіти тому, що будь-який одяг сидітиме на вас ідеально, як поліпшується не тільки ваше здоров'я, але й настрій", - підписала кадр співачка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація