У куртці Prada і з сумкою Chanel: 18-річну дочку Кейт Мосс зазнімкували в Лондоні

У куртці Prada і з сумкою Chanel: 18-річну дочку Кейт Мосс зазнімкували в Лондоні

Кейт Мосс і Ліла Мосс / Фото: Associated Press

Для прогулянки вона вибрала речі знаменитих брендів.

Єдиній дочці супермоделі Кейт Мосс Лілі Грейс лише 18 років, але вона вже встигла завоювати звання висхідної зірки модного світу. Дівчина побувала на декількох обкладинках Vogue, попрацювала з Marc Jacobs, відкрила показ Miu Miu і пройшла подіумом з мамою на показі Fendi.

Ліла мешкає і працює в Лондоні. У четвер, 25 березня, її зазнімкували на прогулянці з подругами в районі Прімроуз-Гілл. Дівчина була одягнена в куртку від Prada, широкі сірі джинси, зелений джемпер з V-подібним вирізом, а на руці у неї була сумка від Chanel. Волосся юна модель зібрала в недбалий пучок.

Ліла Мосс / Фото: Getty Images

Нагадаємо, батьком Ліли є Джефферсон Гек — куратор, креативний директор і співзасновник Dazed Media, незалежної медіакомпанії. Кейт і Джефферсон познайомилися 2001 року, а вже через рік у пари народилася дочка. Через два роки Кейт і Джефферсон розлучилися, але залишаються в хороших стосунках.

Батьки всіляко просувають дочку в модельному бізнесі. Кейт взяла її в своє агентство, а Джефферсон зробив дочку обличчям обкладинки свого журналу V Magazine.

Читайте також: Красива, як мама: 16-річна дочка Кейт Мосс прийшла в мереживній сукні на королівське весілля

Повʼязані теми:

Наступна публікація