У кутюрній сукні з сіткою на грудях: ефектна Демі Мур на виставці в паризькому музеї

У кутюрній сукні з сіткою на грудях: ефектна Демі Мур на виставці в паризькому музеї

Демі Мур / Фото: Getty Images

57-річна акторка Демі Мур відвідала виставку Harper's Bazaar в рамках Паризького тижня моди. Захід відбувся у Музеї декоративного мистецтва.

На виставку Мур приїхала в розкішній сукні з кутюрної колекції Dior сезону осінь-зима 2019. Вбрання було з корсетним верхом, що підкреслювало груди акторки, і сіткою на зоні декольте і рукавах, а спідниця була пишною і з кольоровим градієнтом.

Демі Мур / Фото: Getty Images

Свій образ Демі Мур доповнила масивною прикрасою на грудях з каменем, мініатюрними сережками-кільцями у вухах і косою в волоссі. Її макіяж був у світлих відтінках з блискучими тінями на повіках, а на губах зовсім небагато натурального блиску.

Виставка була організована головною редакторкою американського журналу Harper's Bazaar Глендею Бейлі для того, щоб показати 150-річну історію моди крізь обкладинки і знімки великих фотографів. Її також відвідали й інші зірки, зокрема сестри Джіджі і Белла Хадід.

 

Джіджі приїхала в білому кутюрному пальті від Chanel і ботильйонах на підборах, а Белла одягла сукню з принтом від Balenciaga, вартістю більш ніж 2300 доларів.

Напередодні в Парижі Демі Мур відвідувала показ Будинку Dior.

Демі Мур на шоу Dior / Фото: Associated Press

Повʼязані теми:

Наступна публікація