У майці-алкоголічці та з короною: Павло Зібров здивував несподіваним образом

У майці-алкоголічці та з короною: Павло Зібров здивував несподіваним образом

Павло Зібров / Фото: Instagram Павла Зіброва

Артист показав фото свого образу, в якому з'явиться у розважальному шоу.

Павло Зібров поділився з шанувальниками в Instagram хорошою новиною — він став учасником шоу зіркових пародій "Ліпсінк батл" на каналі "1+1". На шоу він перевтілиться у світову зірку — Фредді Мерк’юрі.

Світлини свого образу артист опублікував у фотоблогу. На них Павло Миколайович позує у білій майці-алкоголічці, білих штанах та довгій королівській червоній накидці із золотою вишивкою. На голові у нього – королівська корона. Фірмові вуса завершили лук пана Зіброва.

Павло Зібров / Фото: Instagram Павла Зіброва

"Моїми кумирами в юності були Муслім Магомаєв, Том Джонс та, авжеж, гурт Queen. Я часто перед дзеркалом уявляв, що я — великий співак, і пародіював своїх кумирів.

Тому з величезним задоволенням вибрав Фредді Мерк’юрі, щоб зробити крутий номер на #lipsyncbattle і нарешті по-справжньому прожити цей образ, тим паче вуса в нас збігаються, а це бренд!

Павло Зібров / Фото: Instagram Павла Зіброва

Це шоу, я впевнений, надихне багатьох людей у цей непростий час, усміхнутися, згадати своїх кумирів та спробувати їх спародіювати, отримати заряд позитивних емоцій!" – написав Павло під світлинами.

Фоловери співака позитивно оцінили його перевтілення. Вони заінтриговані
"Крутезний вигляд, пане Павле", "Це клас! Ви найкращий", "А вам пасує! Такий красень!", "Ви схожі с Фредді", "Мову відняло, гарно", "Ого нічого собі,видний король", "Фреді Зібров", "Вауу, круто!", "Схожі на нього! Обожнюю цей гурт і особливо Фредді! У мене навіть дитина, як чує його пісні, то танцює", — написали шанувальники у коментарях. 

Нагадаємо, прем'єра нового шоу "Ліпсінк батл" відбудеться 6 березня на каналі "1+1". Ведучими шоу стали Потап і Тіна Кароль, а учасниками проєкту буде понад 36 зірок.

Читайте також: Романс, квіти і кролик у сметані: Павло Зібров розповів, як вітатиме дружину з Днем Валентина

Повʼязані теми:

Наступна публікація