"У мене мікс вражень, я зарядилась на весь рік": Руслана про зустріч Нового року на Софіївській площі

"У мене мікс вражень, я зарядилась на весь рік": Руслана про зустріч Нового року на Софіївській площі

Руслана/Instagram Руслани

Співачка любить проводити новорічну ніч на сцені і виступати перед великою публікою.

Продовжуємо ділитися з вами зірковими розповідями про святкування Нового року та Різдва. Своїми враженнями з Леді.ТСН.ua поділилася Руслана.

Артистка зустріла Новий рік з українцями на Софіївській площі.

"Ми зустріли Новий 2020 рік разом зі 150 тисячами людьми біля головної ялинки країни на Софійській площі, яка в цю ніч стала без перебільшення серцем всієї України. У своєму виступі разом з танцтеатром "Життя" ми гармонійно поєднали безмежну стихію та потужний рух з ліричним настроєм традиційних колядок. В мене мікс вражень, я зарядилась на весь рік", - розповіла артистка.

Руслана/Пресслужба

Крім того, Руслана звернулася до багатотисячної публіки із важливим соціальним меседжем та презентувала новий відеокліп, в якому показала, як вона бачить людину майбутнього і майбутнє на чистій енергії.

"Я переконана, що на зламі цих десятиліть людство постало перед важливим вибором і переосмисленням багатьох речей. Під дзвони Михайлівського Золотоверхого я загадала, щоб цього року серця всіх людей билися в унісон на чистій енергії", - зазначила співачка.

Різдво Руслана відсвяткувала у родинному колі. Для її сім'ї 7 січня – особливий день.

"Разом із Різдвом ми святкуємо і день народження моєї мами - Ніни Аркадіївни. А цього року він був ще більш особливим, адже мама святкувала ювілей – 70 років. Тому цей день я провела у колі рідних у своєму екобудинку", - сказала виконавиця.

Руслана з мамою/Пресслужба

Ще артистка показала архівне фото, на якому вона маленька зображена з мамою.

Руслана з мамою/Пресслужба

Повʼязані теми:

Наступна публікація