У мереживному боді з прозорим декольте: Оля Цибульська продемонструвала сексуальний образ

У мереживному боді з прозорим декольте: Оля Цибульська продемонструвала сексуальний образ

У мереживному боді з прозорим декольте: Оля Цибульська продемонструвала сексуальний образ

Оля Цибульська / Фото: Instagram Олі Цибульської

Співачка поділилася з підписниками пікантною світлиною.

Оля Цибульська опублікувала в Instagram пікантне фото, на якому вона з'явилася у сексуальному образі. Позувала артистка у червоному боді з мереживним верхом та відвертим напівпрозорим декольте. Зверху вона одягла небесно-блакитний плащ.

Оля Цибульська / Фото: Instagram Олі Цибульської

На голові у неї було скуйовджене волосся, на обличчі – максимально природний макіяж, а у вухах – довгі сережки. Вона загадково дивиться в об'єктив фотокамери.

Під світлиною Оля поділилася порадами, як перетворити постійне перебування вдома разом зі своїм коханим під час карантину у суцільне задоволення не посваритися.

"Деколи мені хочеться його вбити... Але потім я згадую, що карантин закінчиться, а любов повинна жити вічно. Якщо в тебе така сама штука - спробуй оце:⠀⠀

1) Годину - дві на день не чіплятись до людини і дати йому посидіти в своїх справах, документах, думках чи книзі просто так. Мужчина мусить мати час для своїх стратегій і планів. Інакше вони тебе ж і розчавлять. 

2) Готуйте по черзі сніданки. Це відволікає від новин. Плюс смачна домашня їжа і секс - синоніми.

3) Вкрутіть лампочку. В домі точно є чоловічі справи на які не вистачало часу і фізичної сили. Тому зараз можеш скористатись під хештегом #карантин. Ну а потім коли всі домашні заснуть, можна віддячити коханому як у найкращих фільмах про електрика і безпомічну домогосподарку.

Оля Цибульська/Пресслужба Олі Цибульської

4) Купіть LEGO онлайн! Мій син з чоловіком “залипають” на години 3 точно. І обом цікаво дуже. Батько проводить час з сином, а в тебе 3 законні години на маски, інста і пісню Цибульської про Prosecco. 

5) Не вбивай чоловіка. Він тобі ще знадобиться. Мені здається, хлопцям зараз особливо складно, бо від них соціум чекає “принеси здобич”, а здобич під вірусом. Тому не свердліть дірку в голові людини, з якою створили сім’ю. Спробуйте замінити істерику на натхнення. Карантин закінчиться, а любов повинна жити вічно", - порадила Цибульська.

Повʼязані теми:

Наступна публікація