У міні і блискучих туфлях: Міла Йовович на фестивалі Санденс

У міні і блискучих туфлях: Міла Йовович на фестивалі Санденс

Міла Йовович / Фото: Associated Press

Міла Йовович відвідала Sundance Film Festival – 2019 - фестиваль незалежного американського кіно "Санденс" і вийшла на доріжку в мініатюрному вбранні.

43-річна акторка на фестивалі представила фільм, в якому зіграла одну з головних ролей – "Райські пагорби". Фантастична мелодрама від режисера Еліс Воддінгтон, де в головній ролі знялася Емма Робертс, розповідає історію дівчини із заможної родини, яку батьки змушують вийти заміж не за коханням. Щоб стримати бунт дочки, вони відправляють її на перевиховання в елітний пансіон "Райські пагорби", захований від сторонніх очей на відокремленому тропічному острові. Героїні належить дізнатися страшну таємницю цього місця.

Міла Йовович / Фото: Associated Press

На фестиваль Міла Йовович приїхала в короткому синьому плащі, під який одягла лише щільні чорні колготи і туфлі-човники кольору металік на підборах. На шиї актриси було кілька прикрас, на губи вона нанесла яскраву помаду, волосся зірки було злегка розпатлане.

Міла Йовович / Фото: Associated Press

Міла знову у чудовій формі, хоча, нагадаємо, після народження другої доньки знаменитість довгий час не могла повернутися у свою колишню вагу.

Міла Йовович з доньками й чоловіком в аеропорту Парижа / Фото: Getty Images

Повʼязані теми:

Наступна публікація