У плісованій спідниці і на шпильках: ефектний аутфіт Катерини Кухар

У плісованій спідниці і на шпильках: ефектний аутфіт Катерини Кухар

Фото: Instagram Катерини Кухар

Прима-балерина заінтригувала фоловерів розповідями про новий сезон танцювального шоу.

Катерина Кухар стала суддею нового сезону шоу "Танці з зірками", який вийде цієї осені на каналі "1+1". З цього приводу прима-балерина опублікувала в Instagram фото з продюсером танцювального проєкту Володимиром Завадюком.

Катерина зазнімкована на світлині у чорній футболці і різнобарвній плісованій спідниці міді. Вбрання вона поєднала з чорними босоніжками на шпильці.

Катерина Кухар / Фото: Instagram Катерини Кухар

Хвилясте волосся і макіяж у бронзових тонах завершили ефектний лук балерини.

"Ну що, любителі танців і феєричних шоу, готові до нового сезону "Танці з зірками". Минулий сезон був найчуттєвішим... А новий обіцяє стати найтанцювальнішим. Ми здивуємо вас платиновим складом зірок і вже згодом ви їх дізнаєтеся..

В цьому сезоні ми будемо акцентувати увагу на філігранній техніці за якою вже всі скучили. Ще більше яскравих виступів від учасників, оновлення у суддівському складі, нові історії, декорації і повний апдейт, який запалить ваші ритмічні серця... Вечірка відбудеться за будь-яких обставин, адже життя продовжується і кінець світу відміняється!" – написала під фото Кухар.

Фото: Instagram Катерини Кухар

У житті Катерини трапилася ще одна хороша новина. Її призначили виконувачкою обов'язків директора Київського державного хореографічного училища.

Читайте також: В асиметричному міні біля троянд: Катерина Кухар показала знімки з Одеси

Повʼязані теми:

Наступна публікація