У сарафані з принтом і без макіяжу: Настя Каменських з'їздила в село

У сарафані з принтом і без макіяжу: Настя Каменських з'їздила в село

Настя Каменських / Фото: Instagram Насті Каменських

Артистка з чоловіком з'їздила в гості до своєї мами.

Потап і Настя Каменських побували в гостях у мами Насті - Лідії Петрівни. Там Потап сфотографував Настю, коли вони сиділи за столом на подвір'ї і обідали. Знімок вийшов дуже милим і атмосферним. Каменських зображена у чорному сарафані з принтом, з пучком на голові і без макіяжу на обличчі.

Настя Каменських / Фото: Instagram Потапа

"В гостях у мами Настюші. "Здрастуй рідне село, як же довго мене не було", - підписав фото співак у своєму Instagram.

Фоловери Потапа у захваті від світлини.

"Прикольно побачити вас у сільській місцевості. Молодці, мамі допомагати треба завжди", "Від таких простих фотографій виходить більше емоцій, ніж від мільйона лакшері фоточок", "Через екран відчуваю це відчуття чогось рідного, там стільки спогадів зібрано і цей запах. Ні з чим не порівняти", "Так затишно і по-справжньому", "Така Настя найніжнфша і має молодший вигляд, ніж коли секс-діва", "Оразу вашу з Настею пісню згадала і в голові: "У мамы дома на кухне так хорошо...", - написали шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, Каменських опублікувала в Мережі кумедне відео, на якому вона у персиковій мінісукні, чорних босоніжках та з зачіскою постелила на воду в басейні рушник і граціозно пригнула зверху рушника, повністю опинившись під водою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація