У сукні-халаті і на підборах: Міранда Керр відвідала вечірку напередодні "Оскара"

У сукні-халаті і на підборах: Міранда Керр відвідала вечірку напередодні "Оскара"

Міранда Керр / Фото: Getty Images

36-річна австралійська модель Міранда Керр, яка зараз втретє перебуває в декретній відпустці, відвідала світський захід.

У жовтні 2019 року Міранда народила третього сина, якого назвали Майлз. Через чотири місяці після пологів Керр вже в гарній формі і готова до світських виходів.

Днями співачка відвідала захід дизайнерки Діани фон Фюрстенберг на честь жінок-номінантів 92-й церемонії вручення нагород кінопремії "Оскар".

Міранда приїхала на вечірку в чорній сукні-халаті в дрібну білу цятку і рюшами. Вбрання дівчина поєднала з білими босоніжками теж в дрібну цятку і мініатюрною сумочкою молочного кольору на ланцюжку.

Міранда Керр / Фото: Getty Images

У вухах у Міранди були сережки з діамантами, волосся було укладене красивими хвилями, а на обличчі був легкий макіяж з рожевою матовою помадою на губах, а на нігтях світлий манікюр.

Модель має чудовий вигляд, навіть після третіх пологів. Нещодавно в інтерв'ю Керр говорила, що не поспішає повертатися до активної роботи, але намагається зрозуміти, як поєднувати бізнес і турботу про трьох дітей. Нагадаємо, Міранда Керр народила двох синів своєму чоловікові Евану Шпігелю, а також у неї є старший син Флінн (йому 9 років) від першого чоловіка Орландо Блума.

Міранда Керр і Еван Шпігель / Фото: Getty Images

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Оскар 2020
Наступна публікація