У сукні на ґудзиках і з хусткою на голові: Надя Мейхер поділилася селфі зі знімань "Великих Вуйок"

У сукні на ґудзиках і з хусткою на голові: Надя Мейхер поділилася селфі зі знімань "Великих Вуйок"

Надя Мейхер / Фото: Instagram Наді Мейхер

Надія Мейхер знову демонструє свої акторські таланти.

Співачка, актриса і телеведуча запостила в блогу селфі і розповіла, що зараз перебуває на зніманнях серіалу "Великі Вуйки". Прем'єра другого сезону серіалу запланована на осінь.

"І взагалі осінній сезон обіцяє бути цікавим і яскравим", - підсумувала Мейхер.

Надія зображена в скромній сукні з закритим декольте і хусткою на голові. У артистки легкий макіяж на обличчі, а волосся зібране.

Надя Мейхер / Фото: Instagram Наді Мейхер

У серіалі пригоди головних героїв "Останнього москаля" тривають в українській столиці: на Андріївському узвозі, Хрещатику, Майдані Незалежності, київському залізничному вокзалі, а також на набережній Річкового вокзалу. Вони приїжджають до Києва на вимогу сільського голови Василя Микитюка вибивати кошти, виділені селу Великі Вуйки на будівництво дороги до села.

Через корумпованого чиновника право на будівництво віддають селу-конкуренту – Маленьким Вуйкам. Василь Микитюк вирішує зібрати делегацію і поїхати домагатися справедливості до столиці.

Герої серіалу "Великі Вуйки", фото: прес-служба "1+1"

У продовженні серіалу розкажуть історію про те, як Великі Вуйки стали європейським курортом, куди нарешті проклали нормальну дорогу, а приватний інвестор побудував готель. Надія Мейхер грає роль Галини, коханої жінки головного героя Івана Петрука (його грає Юрій Горбунов) і співробітницю Укрзалізниці.

Читайте також: В топі в білизняному стилі: Надя Мейхер похизувалася сексуальним декольте

Повʼязані теми:

Наступна публікація