У всьому червоному: енергійний Павло Зібров запалив у перший день Atlas Weekend

У всьому червоному: енергійний Павло Зібров запалив у перший день Atlas Weekend

Павло Зібров

Народний артист України розігрів публіку перед виходом хедлайнера фестивалю.

Вчора на столичному ВДНГ було дуже галасно. Там стартував музичний фестиваль Atlas Weekend. Перший день був присвячений українській музиці. Перед публікою виступили Злата Огнєвіч, Артем Пивоваров, Alekseev, Настя Каменських, гурт "Без обмежень", Павло Зібров, DZIDZIO, MOZGI та інші. Хедлайнером вечора стала Софія Ротару, яка постала в ефектному образі – у чорній блискучій сукні та шкірянці.

Софія Ротару

А перед виходом хедлайнера весело співав на сцені Павло Зібров. Він порадував присутніх виконанням таких пісень, як "Хрещатик", "Мертві бджоли не гудуть", "У нас все є".

Павло Зібров

Під його ліричну композицію "Женщина любимая" більшість пар закружляли у повільному танці або ж просто почали цілуватися.

Цікавим був момент, коли під час однієї з пісень Павло разом зі своїми танцівницями показав, як потрібно відростити собі вуса: він почав демонструвати руками рухи від вусів і по діагоналі вгору. Публіка підтримала цікавий флешмоб артиста.

Павло Зібров

Він мав чудовий вигляд. Крім його привабливості та вусів, жінкам і дівчатам сподобався образ артиста. На сцені Зібров з'явився у всьому червоному: футболці, піджаку і штанях.

Павло Зібров

Червоний дуже пасує Павлу. У 62-річного артиста є ще порох у порохівницях.

Павло Зібров

Повʼязані теми:

Наступна публікація