У яскравих костюмах від Gucci: переможці "Євробачення" Maneskin отримали нагороду в Римі

У яскравих костюмах від Gucci: переможці "Євробачення" Maneskin отримали нагороду в Римі

Maneskin / Фото: Associated Press

Пропонуємо розглянути вбрання новоспечених італійських суперзірок.

Переможці пісенного конкурсу "Євробачення" італійський гурт Maneskin продовжує збирати призи у свою скарбничку. Цього разу артисти були відзначені головною нагородою Риму — Lupa Capitolina (Капітолійською вовчицею), яка є символом цього міста.

Вручила нагороду Maneskin мер міста Вірджинія Раджі в одному із залів Палацу сенаторів, зараз там мерія.

Maneskin / Фото: Associated Press

Перед нагородженням Вікторія Де Анджеліс, Даміано Давид, Ітан Торкі і Томас Раджі трохи позували для фото і варто відзначити, що артисти в цього разу вибрали образи не від бренду Etro, який шив їм вбрання для "Євробачення", а з ніг до голови були одягнені в Gucci.

Maneskin / Фото: Associated Press

Вікторія вибрала костюм з яскравим принтом і подовженим жакетом, під який одягла напівпрозоре чорне бюст'є. Доповнили образ єдиної дівчини в цьому колективі чорні туфлі на масивній підошві, сумка і насичений макіяж смокі айс.

Maneskin / Фото: Associated Press

Даміано вибрав вельветовий штанний костюм теракотового кольору, туфлі на невеликих підборах, а в руці у нього теж була сумка. Ефектний вигляд мав макіяж очей і сережка у вигляді хреста у вусі. Цей образ нагадав нам трохи аутфіт Гаррі Стайлса на BRIT Awards.

Maneskin / Фото: Associated Press

Ітан віддав перевагу бежевому образу з монограмою на штанях. Свій костюм він розбавив жовтою сорочкою і черевиками зі зміїної шкіри.

А ось Томас був одягнений в речі з анімалістичним принтом. Зокрема на ньому була щільна сіра сорочка і коричневі штани зі зміїним принтом, а також черевики. Під сорочку Томас одягнув кремову блузку з воланом на зап'ястя і бантом на шиї.

Після нагородження учасники гурту зустрілися в готельному номері з журналістами Associated Press і в невеликому інтерв'ю розповіли, як вони планують використовувати свою новоспечену славу, ну і звичайно ж, згадали про моду.

"Ми можемо вільно носити те, що змушує нас відчувати себе добре, і ми також намагаємося дати зрозуміти, що стираємо всі ці стереотипи між гендерними нормами та іншим. Ми вважаємо, що носити те, що вам подобається, — це нормально", — сказала басистка Вікторія Де Анжеліс.

Maneskin / Фото: Associated Press

В інтерв'ю і своїми образами артисти ще раз нагадали, що використовують нафарбовані нігті, яскраві костюми, підводку для очей і знімають провокаційні кліпи, щоб кинути виклик гендерним стереотипам, які існують у світі.

Читайте також: Особисте життя, стиль і початок кар'єри: все, що вам потрібно знати про переможців "Євробачення"

Повʼязані теми:

Наступна публікація