В елегантному гороховому аутфіті: образ Зої Кравіц на церемонії "Золотий глобус-2020"

В елегантному гороховому аутфіті: образ Зої Кравіц на церемонії "Золотий глобус-2020"

Зої Кравіц / Фото: Associated Press

Зірковою гостею церемонії "Золотий глобус-2020" стала акторка Зої Кравіц.

В ніч з 5 на 6 січня 2020 року в готелі Beverly Hilton у Беверлі-Гіллз відбулася церемонія вручення нагород "Золотий глобус", її ведучим вже вп'яте став британський комік, актор і режисер Рікі Джервейс.

Цього року організатори церемонії не стали вводити якогось особливого дрескоду, як це було, наприклад, 2018 року на знак солідарності з рухом Time's Up. Так що на доріжці на нас чекають найрізноманітніші зіркові образи. Ймовірно, не обійдеться і без екстравагантних луків.

Що ж стосується переможців, то "Найкращим фільмом стала драма "1917", "Найкращим актором" - Гоакін Фенікс (за роль у фільмі "Джокер"), а "Найкращою актрисою" назвали Рене Зеллвегер (за фільм "Джуді").

Зої Кравіц / Фото: Associated Press

31-річна Зої Кравіц обрала для церемонії аутфіт в гороховий принт – дрібний і великий. Її вбрання складалося з топа з приспущеними плечима і грайливими рюшами зверху, а також максіспідниці білого кольору у великий чорний горох. Талію підкреслював широкий чорний пояс з бантом.

Зої Кравіц / Фото: Associated Press

Образ Зої доповнювали красиві сережки-кліпси з камінням, лаконічна зачіска і макіяж з темно-бордовою матовою помадою на губах.

Позувала Зої разом зі своєю мамою – 52-річною Лізою Боне і її чоловіком Джейсоном Момоа. Мама і дочка наче подруги, правда? Ліза була в нюдовій сукні з квітковою аплікацією і графічним принтом на подолі.

Зої Кравіц з мамою Лізою Боне / Фото: Associated Press

В руках вона тримала невелику золоту сумку, на її обличчі був легкий макіяж з блискітками на повіках, а дреди зібрані у хвіст ззаду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація