В гарній червоній сукні: Белла Хадід відвідала вечірку в Римі

В гарній червоній сукні: Белла Хадід відвідала вечірку в Римі

Белла Хадід / Фото: Getty Images

Белла Хадід приїхала до Італії, до Риму, де вчора відвідала світську вечірку.

Цього року культова лінійка прикрас B. Zero1 від ювелірного бренду Bvlgari відзначає двадцятиріччя. З нагоди ювілею був організований гала-вечір, який відбувся у музичному комплексі "Аудіторіум" в Римі.

22-річна модель Белла Хадід приїхала на паті у вельми відвертій червоній сукні на бретельках, що підкреслювала її пишне декольте. Вбрання сиділо точно по фігурі моделі, до сукні Белла підібрала гостроносі лаковані туфлі-човники на підборах і золоту підвіску на шиї.

Белла Хадід / Фото: Getty Images

Також манекенниця зробила вечірню зачіску, а на обличчя нанесла макіяж в натуральних відтінках. Одразу видно, що в такому екстравагантному образі Белла почувалася дуже сексуальною. Дівчина майстерно позувала перед камерою і навіть трохиусміхалася, що на знімках Хадід взагалі велика рідкість.

Белла і Джіджі Хадід в об'єктиві Карла Лагерфельда / Фото: Instagram Белли Хадід

Днем раніше, нагадаємо, дізнавшись про смерть кутюр'є Карла Лагерфельда модель опублікувала в фотоблогу зворушливий пост, в якому написала: "Не можу підібрати слів, серце розбите через втрату Карла. Його гумор, дотепність, любов і пристрасть до моди будуть жити вічно. Дякую за натхнення, яке ви дали цьому світові, і за всі серця, яких ви торкнулися в цьому процесі. Кожного разу, коли я бачила вас, здавалося, що це наче вперше. Мені так буде не вистачати ваших обіймів. Мені так пощастило, що я була задіяна у вашій творчості. Посилаю свою любов його родині і всім близьким. Мені дуже шкода", - свідчить підпис.

Повʼязані теми:

Наступна публікація