В коротких шортах і черепахових окулярах: Маша Єфросиніна похизувалася стильним аутфітом

В коротких шортах і черепахових окулярах: Маша Єфросиніна похизувалася стильним аутфітом

Маша Єфросиніна / Фото: Instagram Маші Єфросиніної

Ведуча Маша Єфросиніна переконана, що любов до себе треба плекати щодня і не боятися змін.

На своїй сторінці в блогу Марія похизувалася черговим стильним аутфітом. Маша зробила селфі в ліфті, вона одягнена в нюдову сорочку та шорти з високою талією. У неї в руках сумка, здається, це Chanel, а на обличчі модні окуляри круглої форми в черепаховій оправі.

"Я вважаю, що потрібно змінюватися! Не тільки внутрішньо, але й зовні ... Це не менш крутий стусан собі, ніж мотиваційна лекція або спілкування з людиною, яка надихає.. Ні, це крутіше, ніж з людиною, тому що це спілкування з собою! Ти слухаєш свої внутрішні імпульси і ідеш за ними", - пише Марія.

Маша Єфросиніна / Фото: Instagram Маші Єфросиніної

А далі в пості говорить про те, як почути той самий внутрішній голос і нарікає на те, скільки поколінь жінок жили, спираючись на так звані стандарти.

"Одягали старечі хустки в 45 років, якщо у них народжувалися онуки, тому що відтепер потрібно було "для людей" відповідати статусу бабусі.. Готова боротися з цим скільки вистачить моїх сил: Відчувайте себе, свої таємні бажання, позбавляєтеся будь-якими способами від недоліків, якщо вони вас переслідують і ви ніяк не можете полюбити, захоплюйтеся собою щоранку в дзеркалі, не економте на якісному догляді за собою; лоскочіть вашу внутрішню дівчинку... І тоді ви самі будете встановлювати ваші стандарти", - пише Єфросиніна.

Маша Єфросиніна з сином Олександром / Фото: Instagram Маші Єфросиніної

Днями, нагадаємо, зірка показувала, як ходила з сином Олександром на прогулянку. А ще запитувала порад у підписників, де ще в Києві можна прогулятися із задоволенням ввечері.

Читайте також: В толстовці і треніках: Маша Єфросиніна показала, як провела час на дачі

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Життя зірок
Наступна публікація