В ліфчику і в обіймах з коханим: Сара Сампайо на вечірці в Каннах

В ліфчику і в обіймах з коханим: Сара Сампайо на вечірці в Каннах

Сара Сампайо і Олівер Ріплі / Фото: Getty Images

27-річна модель і "ангел" білизняного бренду Victoria's Secret Сара Сампайо вперше за довгий час вийшла в світське товариство разом з коханим Олівером Ріплі.

Пара відвідала ексклюзивну вечірку на розкішній віллі, а вечірки в рамках Каннського кінофестивалю, як відомо, відбуваються дуже часто. Сара вже красувалася на червоній доріжці в штанному костюмі відтінку металік, що складався зі штанів і фрака, до нього Сара підібрала туфлі-човники на підборах, вони теж переливалися блискітками.

Сара Сампайо / Фото: Associated Press

А ось на вечірку модель обрала більш відвертий образ. Сара знову одягла костюм молочного кольору, що переливався, під яким був нюдовий бюстгальтер. Скромне декольте дівчина підкреслила кількома золотими підвісками і одягла кілька сережок у вуха. На обличчі в неї був легкий макіяж, а волосся було розпущене і навіть не накручене, як зазвичай.

Сара Сампайо і Олівер Ріплі / Фото: Getty Images

Коханий моделі був у темно-синьому костюмі, білосніжній сорочці. Олівер високий і статний чоловік, поруч з ним Сара має такий мініатюрний вигляд. До речі, кажуть, пара вже давно заручена.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Червона доріжка Венеційського фестивалю
Наступна публікація