В образі космічної феї: Анна Добриднєва виступила на благодійному вечорі

В образі космічної феї: Анна Добриднєва виступила на благодійному вечорі

Анна Добриднєва

Співачка з'явилася на заході в ефектному вбранні.

У Києві відбувся благодійний вечір Manus Dei, на якому зібрали понад 300 тисяч гривень. Отримані кошти підуть на медичне обладнання для новонароджених у Хмельницьку міську лікарню.

На заході виступила чарівна Анна Добриднєва. Співачка з'явилася перед публікою в образі космічної феї.

Анна Добриднєва

На ній був костюм кольору сріблястого металу, який складався з боді, спідниці і високих ботильйонів, які кріпилися до пояса.

Анна Добриднєва

Лук артистки доповнили взуття на грубій підошві, зачіска "кінський хвіст" з начосом і гарний макіяж з акцентом на червоній помаді. Добриднєва мала прекрасний вигляд.

Анна Добриднєва

В інтерв'ю для Леді.ТСН.ua Анна розповіла, що для неї означає благодійність.

"Важливо вчасно надавати допомогу і підтримку тим, хто цього дійсно потребує. Причому підтримка може бути різною. Це ж не лише матеріальна допомога. Це вчинки, дії, почуття, емоції, слова, привернення уваги до проблеми.

Анна Добриднєва

Я намагаюся знаходити можливості і підтримувати благодійні заходи. Дуже пишаюся, що в нашій країні так багато добрих і благородних людей, людей з відкритим серцем", - сказала артистка.

Анна Добриднєва

Нагадаємо, на благодійному вечорі також виступила Надія Мейхер, яка продемонструвала сексуальний образ у чорній сукні з в'язаним низом і відвертим мереживним декольте та білому жакеті з чорними лацканами.

Надя Мейхер

Повʼязані теми:

Наступна публікація