В очікуванні дива: зірки, які скоро стануть батьками

В очікуванні дива: зірки, які скоро стануть батьками

Фото: Associated Press

Цього року у світі шоу-бізнесу назрів справжній бебі-бум.

Скоро поповнення у своїх сім'ях очікує безліч зоряних пар. Для когось це буде перша дитина, а для когось шоста. Деякі знаменитості спробували приховати свою вагітність, але в сучасному світі це досить складно.

Тому давайте не будемо тягнути інтригу і швидше дізнаємося, у кого скоро народяться діти.

Джіджі Хадід і Зейн Малік

Зовсім нещодавно Мережа гриміла сенсаційною новиною - 25-річна Джіджі Хадід вагітна. Новина виявилася правдою і її підтвердила сама модель. Про своє становище вона розповіла телеведучому Джиммі Феллону на YouTube-каналі The Tonight Show.

Батько дитини співак Зейн Малік з яким Джіджі зустрічається з 2015 року. Подейкують, що пара чекає на дівчинку.

Джіджі Хадід і Зейн Малик / Фото: Instagram / Джіджі Хадід

Кеті Перрі та Орландо Блум

Про вагітність Перрі вирішила розповісти у своєму дусі - велично і красиво. Співачка на початку березня оприлюднила кліп, в якому заспівала дуже зворушливу пісню Never Worn white і показала вагітний живіт.

Батько дитини зірка фільму "Пірати Карибського моря" Орландо Блум з яким Перрі заручена. Стать дитини пара не приховує і зізнається, що чекають дівчинку.

Кеті Перрі та Орландо Блум / Фото: Associated Press

Олеся Стефанко і Сергій Олексієнко

"Міс Україна Всесвіт-2011" Олеся Стефанко оголосила про своє становище в Instagram. Дівчина не приховує вагітність, а активно ділиться з шанувальниками знімками в купальниках і різних вбраннях. Для Олесі та її чоловіка IT-фахівця з Білорусі Сергія Олексієнко це перша дитина.

Олеся Стефанко / Фото: Instagram Олесі Стефанко

Сіара і Рассел Вілсон

Знаменита 34-річна американська співачка також не приховує свого становища. Сіара публікує вагітні фото і, схоже, що зовсім скоро їй вже в пологовий будинок. Але поки не настав день ікс майбутня мама відпочиває на карантині.

Сиара в новій фотосесії для Harper's Bazaar

На своїй сторінці в Instagram співачка показала, як вони з чоловіком і разом з дітьми влаштували цілу виставу для того, щоб розповісти всім і в першу чергу своїм дітям, хто ж у них незабаром народиться.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Ciara (@ciara)

Alyosha і Тарас Тополя

Українська співачка і фронтмен гурту "Антитіла" в очікуванні дитини. В одному з інтерв'ю пара зізналася, що обидва хотіли народити третю дитину, але нічого не планували. Просто знали, що одного разу це станеться.

Зараз пара виховує двох синів – 7-річного Романа та 4-річного Марка.

Alyosha і Тарас Тополя / Фото: Instagram Alyosha

Джамала і Сеїт-Бекір Сулейманов

Українська співачка часто радує шанувальників стильними образами, які показує в Instagram і завжди підкреслює свій вагітний животик. Про стан знаменитості також стало відомо з Мережі. Джамала опублікувала сімейне фото з чоловіком і сином, на знімку вона дбайливо обіймає кругленький живіт.

Фото: Інстаграм Джамали

Софі Тернер і Джо Джонас

Батьками цього року стануть зірка серіалу "Гра престолів" Софі Тернер і її чоловік, музикант Джо Джонас. Для подружжя це буде перша дитина.

Вагітність пара приховувала стільки, скільки могла, але зараз кругленький животик Софі заховати вже складно. Пара часто потрапляє під приціл папараці на прогулянках.

Софі Тернер і Джо Джонас / Фото: Getty Images

Гіларія Болдвін і Алек Болдвін

Дружина знаменитого актора чекає свою п'яту дитину. Багатодітна мама дуже активна в Instagram і часто ділиться з шанувальниками своїми сімейними буднями, показує різні вправи і розповідає про потаємне.

Вона навіть опублікувала відео, яке записала в кабінеті УЗД. У ньому чути серцебиття дитини, яку виношує.

Фото: Гіларія Болдвін/Instagram

Кетрін Шварценеггер і Кріс Пратт

Дочка "залізного Арні" Кетрін і її чоловік актор Кріс Пратт також в очікуванні первістка. Але для Кріса це не перша дитина, оскільки у нього є син від попередніх стосунків з актрисою Анною Феріс.

Поки що пара не розкриває ніяких подробиць вагітності.

Кетрін Шварценеггер / Фото: Getty Images

Філіпа Коен і Джуд Лоу

Важко в це повірити, але зірка серіалу "Молодий папа" стане батьком вшосте. Про вагітність його дружини Філіппи Коен стало відомо на початку березня. Для жінки це перша дитина.

Джуд Лоу і Філіпа Коан / Фото: Getty Images

Хоакін Фенікс і Руні Мара

Стане батьком і зірка гучного фільму "Джокер" Хоакін Фенікс, а народить йому первістка колега по фільму "Вона" - Руні Мара. Подейкують, що Руні перебуває приблизно на шостому місяці вагітності, але якісь коментарі з цього приводу пара давати відмовилася.

Фото: Associated Press

Вітаємо!

Читайте також: Кекелія, Onuka, Граймс і інші: зірки, які народили під час карантину

Повʼязані теми:

Наступна публікація