Вона прекрасна: три образи Насті Каменських з весілля

Вона прекрасна: три образи Насті Каменських з весілля

Настя Каменських/Прес-служба Насті Каменських

В день свого одруження співачка продемонструвала три красивих лука. Пропонуємо вам їх розглянути.

Вчора відбулася найгучніша подія століття - весілля Насті Каменських та Олексія Потапенка.

Весілля відбулося у стилі романтичного бохо-рустік і всі деталі - від декору до вбрання нареченої - були витримані у цій стилістиці.

Протягом всієї урочистості NK продемонструвала три вишукані образи.

Першим став лук, характерний для нареченої, яка готується до одного з найважливіших днів - білий ніжний шовковий халат, рукава якого прикрашало пір'я.

Настя Каменських/Прес-служба Насті Каменських

На спині вбрання був напис Bride, вишитий білосніжними перлами. Виріб у концептуальному стилі з унікальним авторським дизайном створили і подарували близькі подруги Насті на дівич-вечорі, який відбувся напередодні весілля.

Настя Каменських / Фото: Instagram Насті Каменських

Другим і головним образом урочистості стала ефектна весільна сукня в підлогу приталеного силуету з глибоким декольте, прикрашена ніжним гіпюром і делікатною вишивкою ручної роботи від ізраїльського бренду Galia Lahav.

Настя Каменських/Прес-служба Насті Каменських

Розкоші весільного вбрання додавала спідниця з довгим шлейфом. Вона складалася з декількох шарів, поверх яких була найтонша сітка і вишукана органза. У цьому образі Настя мала неймовірно чудовий вигляд .

Настя Каменських/Прес-служба Насті Каменських

Під кінець весілля Каменських переодяглася. Вона постала у більш зручному вбранні. На ній була білосніжна лаконічна сукня, поверх якої NK накинула напівпрозорий бомбер з органзи з вишивкою Wifey. Свій аутфіт виконавиця доповнила масивними кросівками Buffalo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Oleksii Zavgorodnii (@positiff_mzg)

Такий образ Настя вибирала і створила спільно зі своєю стилісткою Ірою Лан і швачкою-конструктором Тетяною Ларіною. Образ був продуманий так, щоб Каменських почувалася максимально комфортно і він відображав її власний стиль. Адже у повсякденному житті співачка віддає перевагу спортивним силуетам і в цілому виявляє любов до спорту. Ці два фактори і лягли в основу створення третього весільного лука.

Повʼязані теми:

Наступна публікація