Всі від неї шаленіють: Кароль, Кардашян, Lizzo і Рекса у сукні від Jean Paul Gaultier

Всі від неї шаленіють: Кароль, Кардашян, Lizzo і Рекса у сукні від Jean Paul Gaultier

Зіркові красуні продемонстрували фігури у вінтажній сукні від французького бренду.

Сукню, яка вже кілька років не дає спокою справжнім модницям, створив бренд Jean Paul Gaultier. Вперше у вінтажній напівпрозорій сукні з оптичною ілюзією із весняної колекції Cyberbaba 1996 року вийшла у світ у 2018 році ікона стилю — Кім Кардашян. Вбрання ідеально підкреслило її сексуальні форми. Під ним на красуні була нюдова білизна, яка створювала ефект голого тіла.

Кім Кардашян / Фото: Getty Images

У цьому образі Кім відвідала церемонію People's Choice Awards. Тоді від зірки реаліті ніхто не міг відірвати погляд. Сукня, наче магніт, гіпнотизувала всіх, хто на неї дивився.

У квітні цьогоріч вінтажну сукню Jean Paul Gaultier вирішила приміряти американська пишнотіла репвиконавиця Lizzo. Її вона одягла на вечірку на честь свого 33-річчя.

Lizzo / Фото: Instagram Lizzo

У цьому вбранні Lizzo навіть примудрилася станцювати запальний тверк. Під час танцю вона блиснула білими стрингами, які одягла під сукню.

У цьому вбранні у червні ми також бачили співачку Бібі Рексу. У ньому вона прийшла на вечірку своєї колеги Doja Cat's в Лос-Анджелесі. З огляду на невисокий зріст дівчини, сукня підкреслила всі вади її фігури.

Бібі Рекса / Фото: Getty Images

Під вбрання Бібі одягла нюдовий підспідничник, який визирав знизу.

А тиждень тому в оновленій версії сукні Jean Paul Gaultier — з блискітками — з'явилася на сцені музичного фестивалю Atlas Weekend Тіна Кароль. Вбрання прекрасно сиділо на сексуальній фігурі попдіви.

Тіна Кароль на Atlas Weekend/Прес-служба
Тіна Кароль на Atlas Weekend/Прес-служба

У ньому артистка виконала кілька пісень. Під час однієї з них Тіна на плечах тримала королівського пітона, який мав гармонійний вигляд із гіпнотичним чорним принтом.

Тіна Кароль на Atlas Weekend/Прес-служба

Читайте також: Вирізи на животі і голі плечі: яке вбрання Кім Кардашян носила у Ватикані

Повʼязані теми:

Наступна публікація