Вся в білому і з головними красенями Голлівуду: Морго Роббі на фотоколі фільму

Вся в білому і з головними красенями Голлівуду: Морго Роббі на фотоколі фільму

Марго Роббі / Фото: Associated Press

Зірковий склад фільму "Одного разу в Голлівуді" з'явився на фотоколі в готелі Four Seasons в Лос-Анджелесі.

29-річна актриса Марого Роббі, яка зіграла у фільмі одну з другорядних ролей, приїхала на захід в білосніжній і абсолютно закритій сукні в підлогу, до якої підібрала білі босоніжки на тонких шпильках.

Марго Роббі / Фото: Associated Press

Волосся Марго зібрала в маленький хвіст-мальвінку, а інші локони красиво накрутила. Також у неї на обличчі був макіяж в теплих коричневих відтінках, а у вухах блищали сережки-кільця.

Марго Роббі / Фото: Associated Press

Чоловіки і за сумісництвом головні герої стрічки – Бред Пітт і Леонардо Ді Капріо обрали цього дня вбрання у простому повсякденному стилі. Пітт одягнув білий лонгслів в поєднанні з сірою футболкою і чорні джинси, а Ді Капріо був у чорній кофті, джинсовій куртці і джинсах.

Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо, Квентін Тарантіно, Марго Роббі / Фото: Associated Press

Режисер фільму Квентін Тарантіно одягнув сорочку в клітинку і чорні прямі джинси.

Нагадаємо, вперше стрічка була представлена на кінофестивалі в Каннах в травні цього року. Там всі четверо з'явилися в більш елегантних і відповідних червоній доріжці образах.

Лео Ді Капріо, Марго Роббі і Бред Пітт в Каннах / Фото: Associated Press

Фільм розповідає про долю телевізійного актора, його зіграв Леонардо Ді Капріо, який після одного вдалого серіалу шукає нові можливості пробитися в кінобізнес в Голлівуді. Паралельно з ним тим самим займається його помічник і дублер, його зіграв Бред Пітт. Історія розгортається на тлі подій, пов'язаних з сектою Чарльза Менсона.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Марго Роббі
Наступна публікація