Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин
Як там ваша гречка: Марічка Падалко поділилася цікавим рецептом

Зірки на карантині освоюють нові вміння, діляться рецептами та ідеями.

"Як там Ваша гречка)? Не всю з'їли?" - запитала Мачка Падалко своїх підписників в Instagram і розповіла, як вперше в житті зробила пісні гречані "котлети"

Рецепт:

1. Відварити гречку у співвідношенні 1 стакан крупи на 2 стакани води. Не більше. Готова каша не мусить сильно розваритися.
2. Натерти 2-3 картоплини на середню терку. 
3. Перемішати руками гречку і картоплю. Поперчити. Посолити. 
4. Якщо не постуєте, можете додати одне яйце.
5. Розігріваємо пательню.
6. Беремо в руки готову суміш, витискаємо рідину і намагаємося сформувати в руках "котлету". Не лякаємося, що вона "не тримається". Головне - покласти на сковорідку. Там вона швидко "схопиться".
7. Підсмажуємо з обох боків. І смачного

 

Читайте також: Без м'яса і сметани: рецепт пісного борщу з квашеною капустою

Залиште свій коментар

Вибір редакції