Як закохані: Катя Осадча та Юрій Горбунов прогулялися старовинним замком

Як закохані: Катя Осадча та Юрій Горбунов прогулялися старовинним замком

Катя Осадча та Юрій Горбунов / Фото: Instagram Каті Осадчої

Подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов продовжують свої мандрівки Україною.

Так вже склалося, що цього літа через карантин багато людей, і зірки зокрема, не змогли полетіти на відпочинок, так як кордони все ще залишаються закритими.

Ведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов під час карантину почали свою подорож околицями Київської області, а тепер дісталися і до інших регіонів України.

Свірзький замок / Фото: Instagram Каті Осадчої

Подружжя вирушило в подорож на Захід і відвідали Свірзький замок. Він розташований в селі Свірж Львівської області. Це унікальна пам'ятка оборонної архітектури споруджена XV-XVII столітях. Спочатку замок будувався як фортеця, але після реконструкції XVII століття втратив свій початковий вигляд. Сучасний стан замку залишає бажати кращого, але Союз архітекторів намагається вберегти його від руйнування. В задовільному стані збереглися не тільки зовнішні стіни і дах будівлі, але і внутрішній простір, який використовується для проведення різних заходів і знімань фільмів.

Катя Осадча та Юрій Горбунов / Фото: Instagram Каті Осадчої

Читайте також: Замки Західної України

Катя Осадча розповіла своїм підписникам, що саме тут знімали д'Артаньяна і трьох мушкетерів"!

"Моя красива країна! Цього літа відкриваємо по новому для себе Україну, Львівщина ні чим не гірше за Тоскану", - підписала кадри ведуча.

Для прогулянки замком Катя обрала комфортний образ – широкі джинси з високою талією, білу футболку, кросівки теж білі і червоне пальто. Волосся її було зібране у хвіст, а на обличчі, як завжди, не було макіяжу.

Катя Осадча / Фото: Instagram Каті Осадчої

Юрій Горбунов одягнув джинсову куртку, чорну футболку, укорочені чорні штани і білі кросівки. Фотографуючись подружжя мило трималося за руки.

Читайте також: 5 місць Закарпаття, в які можна закохатися

Повʼязані теми:

Наступна публікація