Її третя обкладинка: юна Дєва Кассель в боді постала на сторінках глянцю

Її третя обкладинка: юна Дєва Кассель в боді постала на сторінках глянцю

Дєва Кассель / Фото: Getty Images

Моніка Беллуччі і Венсан Кассель певно дуже пишаються своєю старшою дочкою Дєвою.

16-річна дівчина знялася вже в третій своїй фотосесії. У своєму Instagram Дєва опублікувала обкладинку іспанського Harper's Bazaar і написала:

"Ще одна гарна обкладинка для Harper's Bazaar".

Позувала юна модель перед об'єктивом фотографа з Барселони Гаві Гордо. На обкладинці глянцю майбутня зірка зображена в чорно-білому подовженому піджаку в клітинку і, схоже, в чорному боді під низом. Також на ній взуті туфлі в тон.

На сторінках чергового глянцю Дєва Кассель з'явилася, як обличчя аромату Dolce Rose від бренду Dolce & Gabbana, з яким співпрацює.

Дєва показала й інші фотографії з цього знімання. На одному зі знімків дівчина позує сидячи одягненою в чорний боді на широких шлейках. Оскільки Дєва Кассель ще не повнолітня, всі кадри виконані без навмисної сексуальності в образах.

Раніше дочка Беллуччі показувала свій фотосет для французького Elle. Першим фото з обкладинки ділилася в блогу її зіркова мама Моніка. Вона писала, що так пишається дочкою, яка робить свої перші успіхи в модельному бізнесі. Пізніше і Дєва запостила знімки.

А минулої осені Дєва Кассель вперше прикрасила обкладинку французького Elle і з захопленням, тримаючи в руках глянець, зробила тоді фото в Instagram.

Читайте також: Позувала в нижній білизні: Венсан Кассель захопився красою своєї молодої дружини Тіни Кунакі

Повʼязані теми:

Наступна публікація