З недбалою зачіскою і без брів: зірка "Гри престолів" прийшла на BRIT Awards в дивному образі

З недбалою зачіскою і без брів: зірка "Гри престолів" прийшла на BRIT Awards в дивному образі

Мейсі Вільямс / Фото: Getty Images

Дівчина кардинально змінила зовнішність.

24-річна акторка Мейсі Вільямс, яка прославилася роллю Арії Старк у серіалі "Гра престолів", з'явилася 11 травня на сцені BRIT Awards 2021. Дівчина вручала співачці Тейлор Свіфт нагороду Global Icon.

Своїм образом Мейсі дійсно здивувала, адже окрім незвичайної чорно-білої сукні Prada з трохи пом'ятою білою верхньою частиною, вона також і кардинально змінила свою зовнішність. Дівчина висвітлила своє каштанове волосся і розкішні густі брови. Також у неї практично не було макіяжу на обличчі.

Мейсі Вільямс / Фото: Getty Images

Але нова зовнішність у акторки не просто так, річ у тім, що зараз Мейсі знімається в новому біографічному мінісеріалі Pistols ("Пістолети"), для якого і висвітлила своє волосся. У серіалі буде розказана історія про гурт Sex Pistols та зростання їхньої популярності. Мейсі ж виконає роль Памели Рук — англійської епатажної моделі і акторки, відомої своєю роботою з Вів'єн Вествуд і бутиком Sex в районі Кінгз-роуд у Лондоні. У середині 1970-х років вона відвідувала багато виступів Sex Pistols.

Також в серіалі знімуться Тобі Воллес, Енсон Бун, Луїс Патрідж і Емма Епплтон. Деяких з цих акторів нещодавно заскочили на зніманнях в Лондоні. Режисером цієї мініісторії виступить британець Денні Бойл, який отримав всесвітню популярність після виходу його фільму "На голці".

Луї Партрідж і Емма Епплтон на зніманнях біографічного серіалу Денні Бойла про гурт Sex Pistols / Фото: Getty Images

Читайте також: У бежевому анораку з капюшоном: зірка "Гри престолів" Мейсі Вільямс відвідала Тиждень моди в Парижі

Повʼязані теми:

Наступна публікація