З нею сталося це знову: Гіларія Болдвін втратила дитину на четвертому місяці вагітності

З нею сталося це знову: Гіларія Болдвін втратила дитину на четвертому місяці вагітності

Алек і Гіларія Болдвін / Фото: Associated Press

Гіларія Болдвін знову повідомила своїм підписникам сумну новину. На четвертому місяці вагітності у неї стався викидень.

35-річна Болдвін записала відео, в якому, сидячи поруч зі своєю 6-річною дочкою Кармен, розповідає про те, що життя її п'ятої дитини обірвалося в утробі.

Гіларія Болдвін / Фото: Гіларія Болдвін/Instagram

"Сьогодні ми дізналися, що наша дитина померла на терміні чотири місяці. Нам дуже сумно говорити про це і ділитися з вами. Але ми також хочемо, щоб ви знали, що ми впораємося і все буде добре. Нам з Алеком дуже пощастило, що у нас четверо здорових дітей і ми завжди пам'ятаємо про це", - заявила Гіларія у відео.

Судячи з усього, її чоловік дізнався  про новину з інтернету. "Я розповіла про це Кармен і взяла її, щоб записати відео і послати це Алеку", - пише вона. Трохи дивний вигляд має те, що такими майже інтимними речами Гіларія в першу чергу поділилася з 665-ма тисячами своїх підписників, а потім вже з чоловіком, якому розповіла по суті так само, як і іншим, через Instagram.

У відео Гіларія Болдвін каже, що розповіла дочці про те, що ця дитина не народиться, але вони з татом зроблять все можливе, щоб подарувати їй сестру наступного разу. "Я все ще в шоці і не розумію, що відбувається. Єдине, чого я прошу – ніяких папараці, будь ласка", - пише Гіларія.

Тим часом шанувальники в соцмережах обурюються, вважають, що Гіларії слід зупинитися і дати організму перерву, тим більше, що за останній рік це вже другий викидень у неї.

Алек і Гіларія Болдвін / Фото: Associated Press

Нагадаємо, про свою вагітність Гіларія Болдвін повідомила восени. Вона завагітніла через п'ять місяців після попереднього викидня. Спільних дітей у Гіларії і Алека четверо – 6-річна дочка Кармен, 4-річний син Рафаель, 3-річний син Леонардо і півторарічний Ромео.

Гіларія Болдвін з дітьми / Фото: Гіларія Болдвін/Instagram

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація