З оберемком троянд і кульками: Маша Єфросиніна святкує день народження

З оберемком троянд і кульками: Маша Єфросиніна святкує день народження

Маша Єфросиніна / Фото: Instagram Маші Єфросиніної

Сьогодні відома українська телеведуча Маша Єфросиніна святкує свій 41-й день народження.

З нагоди свята іменинниця вже опублікувала в фотоблогу пост з оберемком червоних троянд і красивих фіолетових, білих і бузкових кульок.

Єфросиніна зображена в червоній піжамі, з паперовим ковпаком на голові, без макіяжу, але з щасливою усмішкою на обличчі.

Маша Єфросиніна / Фото: Instagram Маші Єфросиніної

"Краса віку в тому, що багато речей, що дратували тебе впродовж життя, раптом стають невинними непорозуміннями... Ось мій чоловік як не вмів робити гарні фото, так і не вміє. Правда ж це так мило?", - написала Маша під фотографіями.

Маша Єфросиніна / Фото: Instagram Маші Єфросиніної

Згадуємо цікаві факти з біографії Марії.

1.Народилася Маша 25 травня 1979 року в місті Керч. Закінчила школу із золотою медаллю (що не дивно, правда) і вирушила підкорювати столицю (вступати до Київського національного університету імені Тараса Шевченка, факультет іноземних мов (спеціальність - перекладач з англійської та іспанської мов).

2. На телебаченні дебютувала Марія в 19 років. Вона працювала на Першому національному телеканалі (УТ-1) у програмі "Щасливий дзвоник". А ось справжня слава і успіх прийшов до Маші після того, як вона разом з колегою Юрієм Горбуновим пройшли проби на нове ранкове шоу на "Новому каналі" - "Підйом".

Маша Єфросиніна / Фото: Instagram Маші Єфросиніної

3. 2002 року програма отримала премію "Телетріумф" у номінації "Найкраще телевізійне шоу". Про п'ятирічну кар'єру в "Підйомі" Маша згадує часто, каже, що це був фантастичний досвід, зі своїми помилками і успіхами. Глядачі, до речі, теж найчастіше асоціюють Єфросиніну з цією програмою.

4. 2005 року Маша Єфросиніна була ведучою 50-го ювілейного конкурсу "Євробачення". Потім була ще величезна низка телевізійних проєктів, де Маша була ведучою.

5. 2006 року телеведуча потрапила в Топ-100 журналу "Фокус" - "Найвпливовіші жінки України". А через рік спробувала себе на театральних підмостках. Маша брала участь у комедійному спектаклі-антрепризі "Допомогти так легко, або Звідки беруться діти". У тому ж році знімалася в кліпі Віталія Козловського "Ти хотіла" режисера Алана Бадоєва.

Маша Єфросиніна з сином Олександром / Фото: Instagram Маші Єфросиніної

6. 2014 року Маша закінчила роботу на "Новому каналі", пішовши у другу декретну відпустку – (25 серпня Маша народила сина Олександра). Також у Марії та її чоловіка Тимура Хромаєва є 15-річна донька Нана.

Маша Єфросиніна з дочкою Наною / Фото: Instagram Маші Єфросиніної

7. У травні 2018 року Маша Єфросиніна стала Почесним послом ООН в галузі народонаселення в Україні. Телеведуча об'їздила багато міст України, щоб зустрітися з жінками і поговорити в рамках свого майстер-класу "Ти у себе одна". Також ведуча регулярно зустрічається з жінками і розмовляє з ними про те, як зупинити, чинити опір домашньому насильству.

8. Зараз Маша записує власну програму на YouTube, яка називається "Іспит", де інтерв'ює українських знаменитостей.

9. Маша Єфросиніна бере активну участь у допомозі дітям і загальнонаціональним медзакладам. Влітку 2014 року розпочала співпрацю з фондом "Твоя Опора", дії якого спрямовані на допомогу дітям та сиротам, що мають проблеми зі здоров'ям. Разом з фондом Єфросиніна створила проєкт "Charity weekend" - це цикл зустрічей, тематичних заходів, майстер-класів та інтерв'ю з відомими людьми.

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв / Фото: Instagram Маші Єфросиніної

10. Зазвичай у свій день народження Маша і її чоловік Тимур кудись їхали удвох, без дітей, у так званий романтичний вікенд. Цього року через карантин плани довелося змінити. Але, напевно, романтику пара може організувати і вдома.

Читайте також: А їй пасує: Маша Єфросиніна кардинально змінила образ

Повʼязані теми:

Наступна публікація