З заплаканими очима і букетом у руці: Леді Гагу сфотографували біля готелю в Римі

З заплаканими очима і букетом у руці: Леді Гагу сфотографували біля готелю в Римі

Леді Гага / Фото: Getty Images

Папараці зробили нові фото суперзірки.

Кілька місяців співачка Леді Гага знімалася в майбутньому фільмі Рідлі Скотта "Дім Гуччі". Знімання відбувалися в Італії, а сама знаменитість виконала одну з головних ролей в цій картині — Патриції Реджани — дружини італійського бізнесмена Мауріціо Гуччі.

Під час знімань папараці постійно чекали акторів на знімальному майданчику, щоб зробити нові кадри. Тому відомо, що також в цій картині з'являться Адам Драйвер, Джаред Лето і Аль Пачіно.

Але знімання вже закінчилися і Гага покинула Рим. Коли знаменитість виходила зі свого розкішного готелю, її чекали шанувальники і фотографи. Знаменитість була зворушена увагою і, мабуть, сумувала, що залишає Вічне місто, адже з готелю вона вийшла без макіяжу на обличчі і з заплаканими очима. У руках вона несла вазу з тюльпанами, які їй подарували шанувальники.

Леді Гага / Фото: Getty Images

Одягнена вона була в бежеві трикотажні штани, вони були заправлені в чорні чоботи Valentino, які вона поєднала з такою ж сумкою у вигляді квітки. Також на ній була зручна біла футболка з малюнком, а на шиї шарф Chanel. На плечі суперзірка накинула жакет Sportmax.

Незвично те, то під цей образ Гага вирішила одягнути високі рожеві рукавички і круглі сонцезахисні окуляри.

Леді Гага / Фото: Getty Images

Читайте також: У зеленій сукні і з чокером на шиї: Леді Гага на зніманнях фільму в Італії

Повʼязані теми:

Наступна публікація