За руку з бойфрендом: Меган Фокс сходила на зіркову вечірку

За руку з бойфрендом: Меган Фокс сходила на зіркову вечірку

Меган Фокс і Machine Gun Kelly / Фото: Getty Images

Пара прийшла на вечірку, де також були помічені і інші знаменитості.

Зірка "Трансформерів" Меган Фокс і її бойфренд Machine Gun Kelly сходили до популярного ресторану The Nice Guy в Західному Голлівуді. Для побачення 34-річна Меган вибрала обтислу, трохи прозору чорну сукню з асиметричним низом і довгими рукавами. Під це вбрання суперзірка підібрала золотаві босоніжки від Amina Muaddi, які прикрашали стрази на ремінцях і фігурні підбори у вигляді келиха. У руці вона несла чорну сумку Birkin від Hermes.

Волосся Меган було укладене в улюблені локони, а на обличчі вона зробила вечірній макіяж. Варто відзначити і манікюр зірки, який був виконаний бірюзовими відтінками.

Супутник акторки музикант Machine Gun Kelly вибрав незвичний образ, адже найчастіше 30-леняя знаменитість з'являється в штанях карго, футболках чи толстовках. Однак цього разу він одягнув синьо-фіолетовий костюм, синю водолазку і чорні туфлі.

Меган Фокс і Machine Gun Kelly / Фото: Getty Images

Власне вбралися вони так не просто, адже того вечора у The Nice Guy була масштабна вечірка, на якій з'явилося дуже багато знаменитостей. Зокрема під приціл папараці також потрапили сестри Дженнер, Ембер Роуз, Нікі Мінаж і Дрейк.

Читайте також: У білому плащі і туфлях не за розміром: Меган Фокс сходила на побачення

Повʼязані теми:

Наступна публікація