Засвітила груди під чорним мереживом: зухвалий образ Лілі-Роуз Депп на BAFTA-2020

Засвітила груди під чорним мереживом: зухвалий образ Лілі-Роуз Депп на BAFTA-2020

Лілі-Роуз Депп / Фото: Associated Press

Юна актриса любить показати трохи більше, ніж прийнято.

Вчора, 2 лютого, в Лондоні вручили щорічну премію Британської академії телебачення і кіномистецтва BAFTA.

Найкращим фільмом стала стрічка "1917". Гоакін Фенікс був визнаний найкращим актором. Найкращим актором другого плану - Бред Пітт за роботу у фільмі "Одного разу в Голлівуді...". Найкращою актрисою стала Рене Зеллвегер у "Джуді".

Гостями церемонії стали герцог і герцогиня Кембриджські.

Герцогиня Кембриджська, яка цього вечора супроводжувала на церемонії свого чоловіка принца Вільяма (принц є президентом Британської Академії кіно і телебачення з 2010 року), вийшла на доріжку в розкішній сукні від Alexander McQueen з досить глибоким декольте.

Герцогиня Кембриджська та принц Вільям / Фото: Getty Images

На червоній доріжці премії також сяяли Шарліз Терон, Марго Роббі, Скарлетт Йоганссон, Рене Зеллвегер, Джилліан Андерсон, Емілія Кларк.

 Рене Зелльвегер в ніжно-рожевій сукні від Prada з відкритими плечима і розрізом вдало підкреслила свою витончену фігуру.

Рене Зеллвегер / Фото: Associated Press

А Лілі-Роуз Депп зробила ставку на епатаж.

Лілі-Роуз Депп / Фото: Associated Press

Акторка з'явилася на червоному хіднику в чорному мереживному обтислому комбінезоні, зверху якого був тонкий напівпрозорий чорний сарафан. Вбрання юна зірка доповнила масивними браслетами на зап'ястях з перлами і рубінами і чорними туфлями на високих підборах і платформі з відкритим носком, який дозволив Лілі-Роуз продемонструвати червоний педикюр.

Лілі-Роуз Депп / Фото: Associated Press

Проте два шари чорного шифону та мережива не змогли приховати груди актриси і ту обставину, що під комбінезоном у Депп не було ніякої жодної білизни.

Лілі-Роуз Депп / Фото: Associated Press

Образ вийшов дуже сміливим і сексуальним.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація