Завагітніла після сексуального насильства: Леді Гага шокувала зізнанням

Завагітніла після сексуального насильства: Леді Гага шокувала зізнанням

Леді Гага / Фото: Associated Press

Сьогодні, 21 травня, відбудеться прем'єра фільму "Я, якого ти не бачиш", продюсерами якого виступили принц Гаррі і Опра Вінфрі.

Напередодні в Мережі був опублікований трейлер майбутнього документального фільму про психічне здоров'я. Відомо, що в ньому відвертими історіями про психологічні проблеми поділилися принц Гаррі, Леді Гага, Гленн Клоуз і інші зірки.

35-річна Леді Гага відверто розповіла про пережитий досвід сексуального насильства. Співачка зі сльозами на очах зізналася, що в 19-річному віці піддалася сексуальному насильству з боку свого продюсера. Його імені Гага в інтерв'ю не назвала. У відео, опублікованому на Daily Mail, співачка переказує цю несамовиту історію сексуального насильства над нею.

"Мені було 19 років, і я вже працювала в музичній індустрії. Продюсер наказав мені зняти одяг, але я відмовилася. Я пішла, але він сказав мені, що спалить всю мою музику. Він не зупинився. Він навіть не спробував отримати мою згоду, а я просто завмерла. Я навіть нормально нічого не пам'ятаю ", — сказала Гага. Цей жахливий досвід не минув безслідно.

Леді Гага / Фото: Getty Images

Після події Леді Гага виявилася вагітною, вона перенесла сильний нервовий зрив і впала в депресію. А через кілька років опинилася в психіатричній лікарні, де отримувала допомогу професіоналів. Через багато років відгомони цієї історії все ще дають про себе знати, але зараз зірка на шляху до зцілення і продовжує роботу зі своїм психоемоційним станом.

Принц Гаррі у фільмі також розповів про жахи, які йому довелося пережити після смерті своєї матері принцеси Діани 1997 року.

Читайте також: Зірки, які стали жертвами сексуального насильства

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Сассекси йдуть з палацу
Наступна публікація