Журнал InStyle опублікував нові кадри з фотосету з Дженніфер Еністон

Журнал InStyle опублікував нові кадри з фотосету з Дженніфер Еністон

Дженіфер Еністон / Фото: Associated Press

Американський журнал InStyle поділився кількома новими знімками з фотосету з Дженніфер Еністон.

52-річна акторка на своїй сторінці в Instagram вже показувала фотографії, і демонструвала, як знімалася сидячи на стільці в білому топі і спідниціміді з двома розрізами з боків. Еністон позувала з широко розставленими ногами, що мало досить зухвалий вигляд і обурило деяких підписників.

Тепер журнал поділився новими кадрами з фотознімання. На іншому фото акторка в смарагдовому джемпері з хутряними манжетами на рукавах і золотистих штанях з розсипом паєток. А на грудях у неї велика брошка.

"Вона красуня, вона грація, вона міс Дженніфер Еністон! І дійсно, краще ніхто не висвітлить наш вересневий модний номер. Зробивши одну з найзнаменитіших кар'єр в Голлівуді, Дженніфер Еністон могла спочивати на лаврах. Але, озирнувшись на рік назад, вона прагне до більш чіткого і щасливого майбутнього ", — написано в підписі під фотографією.

Також Джен зображена в комбінезоні, сидячи біля великого вікна. А також в костюмі від Gucci і білих туфлях на стійких підборах. Вона граціозно сидить в кріслі і дивиться кудись у далечінь.

Сама акторка прокоментувала роботу так: "Я прагну бути щасливою, задоволеною, повноцінною людиною, без жалю про речі, які я знала, що могла б зробити і, які не зробила".

Читайте також: У смішному світшоті: Дженніфер Еністон розповіла про сюрприз для шанувальників серіалу "Друзі"

Повʼязані теми:

Наступна публікація