Зірки на прем'єрі трилера: Сумська у шкіряному пальті, Добриднєва у блакитній шубі

Зірки на прем'єрі трилера: Сумська у шкіряному пальті, Добриднєва у блакитній шубі

Зіркові красуні продемонстрували стильні аутфіти на заході.

У київському кінотеатрі "Сінема Сіті" відбулася прем'єра трилера від продюсера "Чорної меси" і режисера культового серіалу "Табу" -"Проклятий маяк" з Джерардом Батлером у головній ролі.

На заході зібралося багато українських селебрітіз. Серед них Ольга Сумська, Анна Добриднєва, Василь Вірастюк, Костянтин Грубич, Артем Мех, учасники шоу "Танці з зірками" Ігор Кузьменко і Максим Єжов, Борис Абрамов, учасниця національного відбору "Євробачення-2019" Kira Mazur і зірки серіалу "Школа".

Нашу увагу привернула Ольга Сумська, яка одягла на прем'єру шкіряне темно-бордове пальто з поясом і високі шкіряні чоботи на підборах.

Свій аутфіт вона доповнила чорно-білою сумкою, зачіскою з локонами і макіяжем з акцентом на рожевій помаді.

Анна Добриднєва обрала цього разу сірий костюм з сіро-червоним шарфом, блакитну шубу і рожеві блискучі мунбути. Її екстравагантний образ завершила її нова зачіска з дредами.

Про фільм:

Фільм заснований на реальній історії загадкового зникнення трьох наглядачів маяка на острові Фланнан. Справжня таємниця досі не розгадана, а стрічка розкриває одну з версій подій на ізольованому острові.

За сюжетом три досвідчених доглядачі маяка прибувають на острів для варти. Через шість тижнів човен з черговою зміною наближається до острова, але їх ніхто не зустрічає. Лампи наповнені, на столі вечеря, відкинуті крісла, поламані годинники, - ні самих наглядачів, ані слідів крові, ні тіл. З речей зникли лише два набори жовтої фарби.

На широкі екрани фільм вийде від 24 січня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація