Зірки на прем'єрі української комедії: Зібров у червоному світшоті, Астаф'єва у мереживний водолазці

Зірки на прем'єрі української комедії: Зібров у червоному світшоті, Астаф'єва у мереживний водолазці

Даша Астаф'єва знялася у фільмі "Кошмарний директор або школа №5".

Днями у столичному кінотеатрі "Сінема Сіті" відбулася прем'єра української комедії "Кошмарний директор або школа №5" з Дашею Астаф'євою, Дмитром Суржиковим, Сергієм Фроловим і Таїсією Щурук в головних ролях.

На прем'єрі було яскраво, смачно і весело. Ведучим вечора став Kishe. Глядачі познайомилися і поспілкувалися з акторами фільму, танцювали під виступ гурту HighUp5 і вигравали подарунки.

Захід відвідало багато зірок: Даша Астаф'єва, Павло Зібров з донькою, Василь Вірастюк, Павло Вишняков, Римма Зюбіна, Анна Трінчер, учасник гурту KAZKA Микита Будаш, В'ячеслав Соломка, Володимир Бебешко, Солоха, Богдан Юсипчук, Олександр Лещенко, Арам Арзуманян, Наталія Кудряшова, Михайло Грицкан, Міла Кузнецова, Андрій Дебрін, Олена Рєпіна, NAVKA і багато інших.

Астаф'єва постала перед фотокамерами у цікавому образі: у червоній мереживний водолазці з чорною облямівкою по швах, під якою на ній був тілесний бюстгальтер, у чорній жилетці з бантами, джинсах-кльош і червоних ботильйонах.

Свій аутфіт артистка доповнила чорним беретом, легким макіяжем з ніжно-рожевою помадою і чорним манікюром. Даша вирішила обійтися без прикрас.

Зібров одягнув червоний світшот, джинси та шкіряну куртку пісочного кольору.

Про фільм:

Комедія "Кошмарний директор або школа №5" знята в Україні в 2019 році студією Тетяни Гнєдаш Artforms Продакшн і студії High Up Studio.

У картині йдеться про нового директора жахливої школи району, який раніше працював у колонії. Історія про те, як дорослі і підлітки змінюють один одного, про їхні помилки, другий шанс, перше справжнє кохання, яке і в 15, і в 45 божевільне, і про те, що найважливіше бути собою, адже сам себе не обдуриш.

Саундтрек до фільму виконали енергійні HighUp5. Автори сценарію - Тетяна Гнєдаш, Саша Ткаченко та Іван Шишман, режисер-постановник - Міла Погребиська.

Повʼязані теми:

Наступна публікація