Жінки з веслом: як Осадча, Кардашян і Куриленко падлбордінгом займалися

Жінки з веслом: як Осадча, Кардашян і Куриленко падлбордінгом займалися

Кім Кардашян, Ольга Куриленко, Катя Осадча

Катя Осадча продовжує ділитися з шанувальниками барвистими морськими світлинами.

Катя, її чоловік Юрій Горбунов та трирічний син Іван відпочивають в Туреччині. Сьогодні у Каті Осадчої була можливість спробувати себе в новому виді спорту - падлбордінгу - це ще один спосіб кататися на дошці по водній гладі. Спортсмен стоїть на серфі і загрібає веслом, важливо при цьому тримати рівновагу.

Катя Осадча / Фото: Instagram Каті Осадчої

"На зустріч пригодам", - підписала кадр ведуча, де зазнімкована стоячи на дошці. Вона одягнена в спеціальний топ зверху і чорні плавки, на обличчі у Каті, крім усмішки, сонцезахисні окуляри, а в руках весло. Схоже, у неї непогано виходить.

Катя Осадча / Фото: Instagram Каті Осадчої

Раніше в своєму блогу ще одна знаменитість Ольга Куриленко показувала кадри, як займалася падлбордінгом. На Олі був просто чорний купальник, кепка-козирок і окуляри. Видно, що керує дошкою вона досить впевнено.

Ольга Куриленко / Фото: Инстаграм Ольги Куриленко

А ось зірка реаліті Кім Кардашян, якось показувала в Instagram, що теж гребла веслом, сидячи на дошці. Займалася зірка реаліті цим на відпочинку, але оцінити результат не вийде, адже Кім так і не розкрила секрет чи зуміла вона утримати рівновагу і навчитися кататися, як слід.

Кім Кардашян / Фото: Instagram Кім Кардашян

Читайте також: Мокра і щаслива: Віра Брежнєва в купальнику показала, як каталася на вейксерфі

Повʼязані теми:

Наступна публікація